Week-end cu spectacole

Categories Timpul LiberPosted on

Maritimo Shopping Center vă invită, în intervalul 30 noiembrie – 1 decembrie, la un weekend plin de evenimente, care de care mai interesante şi pentru toate gusturile.

Astfel, sâmbătă, pe 30 noiembrie 2013, Corina, alături de Maritimo Shopping Center, oferă, de la ora 19.00, la Intrarea 3, zona Info Desk, tuturor iubitorilor muzicii pop, un superconcert. Renumita cântăreaţă, care lucrează cu producători celebri din străinătate, îşi va încânta publicul cu cele mai cunoscute hituri, care au adunat zeci de mii de fani, atât în ţară cât şi în străinătate. Intrarea este liberă. În deschiderea concertului Corinei, Maritimo va oferi tuturor celor prezenţi un moment spectaculos cu lumini, reprezentanţii centrului comercial inaugurând decoraţiunile de Crăciun.

Duminică, pe 1 Decembrie, pentru a demonstra că românii sunt puternici, Maritimo Shopping Center organizează un eveniment în forţă, şi la propriu şi la figurat: „România la putere”.

În cadrul evenimentului, vicecampionul mondial la masters la skandenberg, uriaşul Dan Borbil, îi aşteaptă pe toţi cei doresc să se întreacă direct cu el, fie profesionişti, fie amatori, pentru o experienţă unică. Evenimentul are loc la Intrarea 2, de la ora 13.00. Înscrierile au început pe 25 noiembrie, la Info Desk, şi se pot face până în ziua concursului, inclusiv. Cei mai curajoşi şi mai puternici constănţeni vor fi răsplătiţi cu premii importante.

Tot în cadrul evenimentului „România la putere”, pe 1 Decembrie, Maritimo Shopping Center a pregătit, cu începere de la ora 16.30, la Intrarea 3, în zona Info Desk, un superspectacol tradiţional cu muzică populară românească.