Alegeri locale P.M.P.: ELENA UDREA vrea peste 20%, în Constanţa, la alegerile prezidenţiale, iar noul… vechi preşedinte judeţean, Claudiu Palaz, vrea să-i alunge pe Mazăre şi Constantinescu!

Categories PoliticaPosted on

Elena Udrea a declarat, sâmbătă – 5 iulie, la Constanța că ţinta PMP la prezidențiale este de… 20% din voturile din judeţul nostru!

Prezentă la Constanţa, cu ocazia alegerilor pentru conducerea filialei judeţene, preşedinta PMP s-a arătat foarte optimistă, în legătură cu viitorul PMP şi organizaţiei locale (aşa cum, de altfel, se subliniază şi într-un comunicat transmis, după eveniment, de către PMP Constanţa, din care cităm, în continuare).

“Partidul Mişcarea Populară este singura formaţiune politică care nu se dezice de președintele României, care vrea să ducă mai departe lupta aceasta de 10 ani pentru stat de drept, pentru independența justiției. Suntem un partid cu oameni motivați, care vor să facă astfel încât lucrurile să meargă mai bine în România”, a declarat, sâmbătă – 5 iulie, președintele PMP Elena Udrea, la conferința județeană de alegeri a organizației Constanța a partidului.
Elena Udrea i-a felicitat pe “popularii” constănțeni pentru rezultatul de la alegerile europene din 25 mai și a reamintit că în Constanța, ca și în București, PMP a luat scoruri mai mari decât celelalte partide de dreapta.
Ea a subliniat că Mișcarea Populară este, cităm: “Acel partid pe care-l așteaptă foarte mulți dintre români, care vor să vadă oameni politici cărora le pasă de această țară” și, în acest context, a considerat că PMP Constanța poate obține peste 20%, în primul tur al alegerilor prezidențiale, din noiembrie a. c.

În discursul ținut în fața membrilor PMP Constanța, Elena Udrea s-a referit şi la PNL și PDL, declarându-le, cităm: “Partide care și-au ratat obiectivele de campanie și care încearcă să-și mascheze eșecul, mergând rapid într-o fuziune” și considerând că, cităm iar: “Această fuziune este un proiect… anti-Băsescu!”.

Liderul PMP a criticat decizia PDL de a se “topi”, cum s-a exprimat, în PNL, spunând că: “Un proiect de dreapta nu înseamnă să alergi cu disperare să te primească PNL, să dispari ca partid, așa cum face azi PDL”!…

Elena Udrea a făcut apel la unitatea dreptei și a definit această unitate drept susținerea acordată în turul 2 al prezidențialelor pentru un candidat care să-l poată învinge pe candidatul PSD, Victor Viorel Ponta: “Noi, Mișcarea Populară, suntem gata să-l susținem pe cel mai bun, adică pe Cristi Diaconescu”.
Ea solicită celorlalte partide de centru-dreapta să-și declare susținerea în turul doi pentru candidatul dreptei, indiferent de la ce partid al dreptei ar proveni.

Vorbind după Elena Udrea, liderul judeţean PMP – Constanța, Claudiu Iorga Palaz a declarat că: “Într-adevăr, obiectivul asumat pentru prezidențialele din toamnă, de către Mișcarea Populară Constanța, este de 20%”.

El a continuat spunând că PMP – Constanța privește însă și mai departe, spre alegerile locale din 2016, când obiectivul propus este, cităm: “Dislocarea grupării Mazăre — Constantinescu, din structurile administrației locale și județene constănțene”!

Claudiu Palaz a fost ales, astăzi, cu… unanimitate de voturi (206)!, fiind votat de către toți delegații prezenți la conferința de alegeri a organizației județene.

Organizația Constanța este prima organizație județeană a PMP care a avut alegeri interne, după congresul PMP, din 7 iunie, procesul urmând să continue, în săptămânile următoare, în restul organizațiilor județene ale popularilor.

La alegerile interne din PMP Constanța s-a înregistrat, astăzi, şi un incident neplăcut pentru participanţi.

Liderul PMP Elena Udrea a fost trasă la răspundere de către un cetățean în vârstă, care i-a reproșat că i-ar fi tăiat pensia: „Mi-ai tăiat pensia, cucoană! Dumneata şi Boc. Am 45 de ani de muncă şi opt milioane pensie. Am mai mulţi ani de muncă decât ai dumneata ani de viaţă!”, a strigat pensionarul, după automobilul în care se urcase Elena Udrea, la plecarea de la evenimentul politic.

FOTO: Claudiu Palaz (ales, în unanimitate, lider judeţean al PMP – Constanţa), împreună cu cel care este desemnat candidatul PMP la “prezidenţiale”, Cristian Diaconescu (Sursa: evz.ro)