Arabii vor bea… „SPERANŢĂ” exportată în vrac de către RAJA Constanţa! Societatea va îmbutelia apă, pentru restaurante, şi va acoperi 80% din teritoriul Republicii Moldova

Categories SocialPosted on

Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, găzduită de sediul Regiei, Felix Stroe, directorul – general al SC RAJA SA Constanţa, ne-a anunţat că, pe lângă extinderea activităţii în ţară, inclusiv în noi judeţe, din Muntenia, Moldova şi Ardeal (sunt solicitări din… Maramureş, de exemplu!), peste câteva luni, doar, SC RAJA SA Constanţa va furniza apă potabilă în 80% din teritoriul Republicii Moldova!
Sunt în discuţii şi proiecte cu Serbia…

 

RAJA Constanţa va îmbutelia apă… “Raja”!

 

Totodată, compania va demara, din această toamnă, un proiect în urma căruia va… îmbutelia apă (plată)!, în sticle mici, de sub 1 litru, pentru restaurantele şi hotelurile din cele şapte judeţe în care asigură servicii de furnizare a apei potabile şi canalizare (Constanţa, Braşov, Prahova, Ialomiţa, Călăraşi, Ilfov şi Dâmboviţa).
“Vor fi ambalaje frumoase, de sticlă, de culoare albastră. Asta ne va aduce venituri suplimentare”, a precizat directorul RAJA SA, Felix Stroe.

 

RAJA va vinde arabilor, vrac, cu vapoare – cisternă,… “SPERANŢĂ”!

 

O altă INEDITĂ afacere, pe care reprezentanţii Regiei speră să o dezvolte în vara anului viitor, este să vândă apă potabilă (în vrac!) ţărilor.. arabe!
Aceasta va fi transportată cu vapoarele – cisternă, din portul Constanţa.

Acest proiect, în legătură cu care sunt, deja, realizate discuţii avansate, cu două ţări arabe (una dintre acestea este Quatar), presupune, ca investiţii, aducerea (montarea) unei conducte de inox, de la Medgidia (CARE ARE, ÎN ACEST MOMENT, CEA MAI BUNĂ APĂ DIN ROMÂNIA!) până în Portul Constanţa, unde se va amenaja un miniterminal.

Banii (aproximativ 1,8 milioane de euro) se speră să vină de la bugetul de stat.
Dacă nu se va putea convinge Guvernul, se va ajunge la o finanţare din partea beneficiarilor arabi.

Directorul Stroe promite că toate lucrările se vor executa cu atribuire prin licitaţie, care, spune domnia sa, va fi… cea mai transparentă din România: toate… redacţiile din presa locală vor avea câte un reprezentant, în comisie!

Felix Stroe, directorul general al SC RAJA SA Constanţa, ne-a dezvăluit şi numele apei care va fi comercializată.
Se va numi, simplu,… “RAJA”! Adică… “SPERANŢĂ”!
Domnia sa a descoperit că “raja” înseamnă, în limba arabă,… “speranţă” (iar în sanscrită: “împărat”; de aici: “Rajahii”, din India!)!