Ce mai fac suporterii Farului în încercarea de a salva clubul de la desființare

Categories SportPosted on

Suporterii Clubului Farul Constanța nu se dau bătuți și speră să strângă banii necesari salvării clubului de la desființare. În cursul zilei de astăzi, liderul galeriei, Sorin Mihăilescu și mai mulți suporteri s-au întâlnit cu președintele Organizației de Tineret a Forței Civice Constanța, George Andrei Popescu.

În urma unei discuții, ei au decis să inițieze o nouă campanie în speranța că iubitorii de fotbal de la malul mării vor dona bani pentru Clubul Farul. În acest sens, pe Facebook a fost deschisă pagina „Nouă ne pasă de Farul” de unde se pot obține informații necesare demersului.
Totodată, s-a deschis și contul RO 52 BTRL 0140 1205 2157 49XX CS FC FARUL CONSTANTA unde cei care doresc pot depune bani pentru a scăpa clubul de insolvență. Contul este deschis la Banca Transilvania.

„Încercăm să facem tot ce ne stă în putere pentru ca acest club cu tradiție de peste 90 de ani să nu fie desființat. Ar fi o mare rușine pentru un oraș așa cum este Constanța. Apreciez enorm eforturile soporterilor, este de apreciat îndârjirea cu care se luptă, și de aceea am decis să mă alătur lor. Nouă ne pasă de Farul este un slogan care chiar asta arată. Dacă ai depus banii trebuie să fii un exemplu și pentru ceilalți”, a declarat George Andrei Popescu.