Cei care intră într-un cazinou vor plăti 20 de lei la intrare

Categories La ziPosted on

Cei care intră într-un cazinou vor plăti 20 de lei la intrare

Toţi cei care vor intra în cazinouri vor fi obligaţi să plătească o taxă de 20 de lei şi vor primi în schimb un bilet care va fi valabil 24 de ore, relatează Realitatea TV.

Ceva mai ieftin vor ieşi persoanele care preferă localurile cu jocuri de tip slot-machine şi care vor fi obligate să achite 5 lei, conform unei ordonanţe de modificare a Codului Fiscal care a fost aprobată de Guvern.

Reprezentanţii cazinourilor vor fi obligaţi să dea bilete de intrare tuturor persoanelor, în schimb la localurile cu jocuri de tip slot-machine vor plăti intrarea numai cei care joacă.

“Organizatorii de jocuri de noroc caracteristice activităţii cazinourilor şi de jocuri tip slot-machine permit accesul în locaţiile autorizate numai pe baza unui bilet de intrare, valabil pentru 24 ore în intervalul 8.00-8.00, pentru fiecare persoană. Persoanelor cărora li s-a eliberat bilet de intrare au obligaţia să-l păstreze, pe toată perioada cât se află în incinta locaţiei în care se eliberează astfel de bilete”, se arată în ordonanţa de urgenţă aprobată de Guvern.

Pentru lipsa biletelor de intrare vor fi aplicate amenzi de 200-500 lei pentru persoane fizice, respectiv de 2.000-5.000 lei pentru persoane juridice.