Chitila: Trei mașini, implicate într-un grav accident auto

Categories La ziPosted on

Chitila: Trei mașini, implicate într-un grav accident auto

Nu mai puțin de 11 persoane au fost grav rănite duminică, în urma unui grav accident rutier, în comuna Chitila, lângă București, în care au fost implicate trei maşini și doi bicicliști.

Accidentul a avut loc pe şoseaua de centură, la Chitila, și a fost provocat de o manevră neregulamentară de depășire a unuia dintre șoferi, care circula cu viteză mare.

Printre victime se află şi trei copii, dintre care unul în vârstă de 4 ani a suferit traumatisme craniane şi toracice şi se află în comă. Medicii încearcă să-l stabilizeze la locul accidentului, pentru a putea fi transportat la Spitalul Floreasca din Capitală.

Un alt copil a suferit o fractură de femur, iar celălalt – de bazin. Micuţii vor fi transportaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Se pare că şi doi biciclişti, care se aflau în zonă în momentul accidentului, au fost loviţi de autoturisme.

“Este inexplicabilă manevra de depăşire a autoturismului Audi, care, cu toate că a vazut maşina care venea din sens opus, s-a angajat în depăşire, a acroşat autovehiculul depăşit şi a intrat în coliziune cu celelalte”, a declarat comisarul-şef de la Poliţia Rutieră, Lucian Diniţă.

Patru ambulanţe, precum și mai multe echipaje SMURD şi de descarcerare au ajuns în locul accidentului.