Cine e de vină? Un șofer care a tăiat linia dublă continuă a lovit o mașină care circula regulamentar, dar cu un șofer beat la volan

Categories EvenimentePosted on

În această dimineață, B.Ş.L. sex masculin, de 20 ani, din Valu lui Traian a condus un autoturism marca Opel, pe DN3 în localitatea Valu lui Traian, dinspre Murfatlar către municipiul Constanţa şi ajungând la intersecţia cu str. Pepinierei, a efectuat un viraj la stânga peste marcajul dublu axial continuu, nu a acordat prioritate auto de trecere şi intră in coliziune cu un autoturism, condus din sens opus de F.M. sex masculin, de 28 ani, din Constanta, pe banda numărul 2.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism este proiectat pe trotuarul din dreapta sa ocazie cu care a accidentat uşor pe C.V. sex masculin, de 30 ani, din Valu lui Traian, care se afla pe trotuar. În urma testării cu aparatul alcooltest, în cazul numitului F.M., acesta a indicat o valoare de 0.35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului a fost vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto F.M. a pietonului C.V. şi a pasagerilor O.A.M. sex masculin, de 27 ani, din Valu lui Traian (dreapta faţă în primul autoturism), A.F. sex feminin, de 22 ani, din Constanța (dreapta faţă în cel de-al doilea autoturism ).