Cum sa gasesti un partener pe internet

Categories UncategorizedPosted on

Cautarea unui partener sau prietenie online are propria dinamica. In ciuda faptului ca multi oameni sunt repede dezamagiti, ei continua sa foloseasca aplicatiile pana cand treptat devin parte a sistemului.

Obiectivul principal este de a face o potrivire pentru a deschide o conversatie. Se realizeaza atunci cand cele doua persoane si-au dat reciproc un „like” pe profil.

Un meci nu inseamna automat ca exista un interes pentru cealalta persoana. S-ar putea ca doi oameni sa dea un „like” profilului celuilalt, dar daca unul nu il anunta clar pe celalalt, nu se vor putea intalni sau vor incepe sa discute.

Acest lucru frustreaza multi utilizatori care se asteapta ca cealalta persoana sa preia conducerea, atunci cand, de fapt, unul cauta in mod activ.

Site-urile de intalniri online sunt acum atat de specializate si segmentate incat puteti cauta chiar si un partener bazat pe cartierul in care locuiti. Vezi sexfete.ro. Alte segmentari, cum ar fi educational, economic si religios, printre altele, sunt mai frecvente. Desigur, exista site-uri pentru seniori si pensionari.

In selectarea acestor site-uri de intalnire, avem in vedere recomandarile de siguranta, fiabilitate, popularitate si utilizatori; De asemenea, ofera sfaturi, sunt usor de utilizat si au aplicatii compatibile cu retelele sociale. In plus, puteti consulta aceste site-uri in diferite limbi sau puteti gasi un partener in diferite tari.

Dar inainte de a intra in lumea „cyberlove”, trebuie mentionat ca uneori lucrurile nu merg bine si pot fi riscante pentru utilizator. Exista profiluri inselatoare, site-uri frauduloase si persoane fara scrupule, care profita de cele nedorite pentru a-i fura banii, trimitandu-le prin experiente neplacute care se limiteaza la hartuire . Asadar, asigurati-va ca vizitati site-uri de incredere, serioase si sigure inainte de a va inscrie. De asemenea, tine cont de calitatea aplicatiilor inainte de cumparare; uneori nu sunt la fel de bune ca site-ul. Acestea sunt cateva site-uri care trebuie luate in considerare.

Tot mai multi oameni incredinteaza site-urilor sau aplicatiilor misiunea de a-si cunoaste jumatatea mai buna, dar adevarul este ca pe Internet exista totul si trebuie sa stii sa selectezi bine. Daca doriti cu adevarat sa gasiti un partener, uitati mai bine de Facebook sau Instagram si de restul retelelor de socializare, cautati ceva mai mult decat prieteni sau intalniri sporadice si este mai bine sa aveti incredere in site-uri specializate in conectarea unor persoane care impartasesc aceleasi gusturi si interese pentru a stabili o relatie .

Sigur ca v-au spus de multe ori, dar nu strica sa o repetati: minciuna nu este inutila. Pana la urma, pentru un detaliu sau altul, adevarul sfarseste prin a iesi. Nu merita sa spui da la toate sau sa te prefaci ca esti cineva care nu esti. De asemenea, mai devreme sau mai tarziu, cealalta persoana va sti daca sunteti pasionat de toata muzica sau doar de heavy metal. Daca te alege sau te place, va fi din cauza defectelor sau virtutilor tale, nu pentru ca incerci sa-i placi. Sa fii sincer include si fotografia, cea de acum zece ani nu merita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *