Cum știi dacă ți se potrivește sau nu meseria de model de videochat înainte de a aplica pentru un job?

Categories LifestylePosted on

Ai văzut pretutindeni pe rețelele sociale reclame cu studiouri de videochat și multe din prietenele tale au devenit modele sau cochetează cu această idee așa că te-ai gândit să-ți încerci și tu norocul. Dar există o problemă. Ești o persoană perfecționistă din fire și vrei să vezi dacă ți se potrivește meseria de model înainte de a aplica pentru un job ca să mergi la sigur. De aceea, cu gândul la situația ta am întocmit acest articol în care ne-am gândit să-ți prezentăm beneficiile meseriei de model de videochat și calitățile pe care trebuie să le ai ca să ai succes în acest domeniu.

De ce să devii model de videochat?

Meseria de model de videochat este o meserie mai simplă decât poți să-ți imaginezi în sensul că nu ai nevoie de niciun fel de experiență anterioară ca să te angajezi chiar și la un studio de videochat de top. Fără să mai fi lucrat o zi în acest domeniu, te poți angaja fără probleme la un studio din cele mai bune dacă ești ambițioasă și dacă îți dorești cu adevărat un job în această industrie.

În plus, indiferent dacă preferi să lucrezi full-time sau part-time, ca model de videochat poți să câștigi foarte bine, astfel încât să îți permiți stilul de viață la care ai visat dintotdeauna. De asemenea, ca model, poți să lucrezi când vrei tu și cât vrei tu. Bineînțeles, este recomandat să lucrezi cel puțin opt ore pe zi dacă visezi să fii plătită cu mii de euro pe lună, dar dacă prețuiești mai mult libertatea decât banii și te mulțumești și cu venituri mai modeste, dar tot mari, atunci poți să te angajezi și part time, doar câteva ore pe zi.

Nu în ultimul rând, ca model de videochat nu trebuie să arăți ca un model care defilează pe podiumurile de modă. De fapt, în această industrie originalitatea se prețuiește mai mult decât orice și cu cât ai un look mai deosebit, cu atât ieși mai mult în evidență.

Cum știi dacă ți se potrivește sau nu meseria de model de videochat?

#1 Ești o fire comunicativă?

Poți să te dezbraci în fața camerelor web. Să cânți sau să dansezi. Dar cel mai simplu este să vorbești. De fapt, știai că majoritatea bărbaților care apelează la platformele de videochat o fac pentru că pur și simplu doresc să-și găsească o confidentă? O femeie frumoasă care să îi asculte vorbind despre grijile lor problemele lor personale? Dacă simți că poți fi tu aceea, atunci merită să încerci!

#2 Vorbești bine limba engleză?

Cei mai mulți membrii ai platformelor de videochat sunt vorbitori nativi de limba engleză. De aceea, trebuie să cunoști această limbă măcar la nivel conversațional pentru a putea comunica cu ei și a le putea oferi experiențe la care nici măcar nu au visat vreodată.

#3 Îți place să-ți petreci timpul online?

Ca model de videochat toată activitatea ta se desfășoară în mediul online. De aceea, dacă îți place să navighezi pe internet, această meserie ți se va părea cum nu se poate mai simplă.

#4 Ești fotogenică?

Ca model de videochat câștigi bani doar în momentul în care un membru al platformelor de videochat te contactează în privat ca să vorbiți între patru ochi. În rest, totul nu este decât un lung preludiu, un joc în care câștigă cea mai cuceritoare femeie. De aceea, ca să te remarci printre celelalte modele și să ieși în evidență, te-ar ajuta mult dacă ai avea un chip fotogenic. Iar dacă nu ai un talent înnăscut la pozat, atunci ar fi bine să te autoanalizezi puțin și să afli cum trebuie să pozezi ca să ieși cât mai bine în fotografii sau să arăți frumos în videoclipuri. Iar după ce ai deslușit acest mister, să știi că din punct de vedere al pozatului, ești ca și gata de angajare!