DNA a anunţat că VA ATACA DECIZIILE DE ELIBERARE ALE LUI MAZĂRE ŞI MORGENSTERN!

Categories PoliticaPosted on

Direcţia Naţională Anticorupţie – Direcţia Centrală Bucureşti a anunţat, cu puţin timp în urmă, că va ataca cele două decizii, de ieri, ale completului de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României, prin care s-a hotărât cercetarea şi judecarea în stare de libertate, (dar:) SUB CONTROL JUDICIAR (CEEA CE ÎNSEAMNĂ, PRINTRE ALTELE, CĂ TREBUIE SĂ SE PREZINTE, PERIODIC, LA POLIŢIE, CA ŞI OBLGAŢIA ÎNVINUIŢUILOR DE A ANUNŢA ORICE DEPLASARE ÎN AFARA LOCALITĂŢII DE DOMICILIU ŞI, MAI ALES,… INTERDICŢIA DE A PĂRĂSI ŢARA!), a celor doi (PÂNĂ ACUM!…) învinuiţi din dosarul penal Mazăre – Cartierul nevoiaşilor din Constanţa.

Este vorba despre primarul Constanţei, Radu Ştefan Mazăre, şi de constructorul „campusului social” „Henri Coandă”, din municipiul Constanţa, cetăţeanul israelian Avrahaam Morgenstern, patronul firmei de construcţii (şi asfaltări) „Shapir (N. Red.: „Safir”, în rechizitoriul preliminar al DNA)) Structures”.

Contestaţiile procurorilor anticorupţie bucureşteni vor fi judecate de către un alt complet al Curţii Supreme.

Din punct de vedere formal, DNA va depune, în termenul legal, cererea de deschidere a acţiunii, la ICCJ, după ce vor fi redactate, de către judecători, motivaţiile soluţiilor de ieri.