RADU MAZĂRE şi prietenul său israelian Avrahaam Morgenstern află, în această după-amiază, dacă vor sta în arest 29 de zile! SE JUDECĂ LA CURTEA SUPREMĂ PENTRU CĂ AR FI ÎNVINUIT ŞI FRATELE PRIMARULUI, SENATORUL P.S.D. ALEXANDRU MAZĂRE!

Categories PoliticaPosted on

RADU ŞTEFAN MAZĂRE, primarul municipiului Constanţa, nu a fost dus, încă, din arestul Poliţiei Capitalei (unde şi-a petrecut noaptea, ca urmare a reţinerii sale, prin ordonanţă, pentru 24 de ore, începând cu ora 23.30 a zilei de ieri), la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), unde judecătorii vor hotărî (în şedinţa din această după-amiază), în legătură cu solicitarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) – Divizia Centrală Bucureşti, de dispunere a arestarării preventive, pentru 29 de zile, a edilului – şef. al oraşului nostru, în dosarul în care este acuzat de comiterea infracţiunii de LUARE DE MITĂ.

Mazăre nu a fost dus în faţa magistraţilor Curţii Supreme în această dimineaţă, pentru că, spun sursele unor televiziuni naţionale (Realitatea Tv şi B1 Tv), procurorii anticorupţie încă mai lucrează la referatul (rechizitoriul preliminar) pe care îl vor prezenta Instanţei Supreme!

Este un lucru absolut explicabil, ţinând cont de faptul că audierile lui Radu Mazăre s-au încheiat aproape de… miezul nopţii!

Tot astăzi, va afla dacă va sta în arest (preventiv), timp de 29 de zile, şi cetăţeanul israelian Avrah(a)am MORGENSTERN (patronul firmei de construcţii „SAFIR Structures”, cu care, hm!…, Primăria lui Mazăre face afaceri de nu mai puţin de… ŞAPTE ANI!), celălalt învinuit (DEOCAMDATĂ!), din acest dosar de corupţie (el este acuzat că i-ar fi oferit 175.000 de euro, drept MITĂ, primarului Constanţei, în cazul controversatului cartier, „campus – social” „Henri Coandă”, instrumentat de către DNA BUCUREŞTI (am scris cu majuscule „BUCUREŞTI”, pentru că procurorii anticorupţie de la Constanţa, la fel ca şi ceilalţi colegi – procurori din zonă, au mari… „reţineri”, ca să le numim eufemistic!, în a cerceta, ÎN MOD SERIOS, matrapazlâcurile „echipei” Radu Ştefan Mazăre – Nicuşor Daniel Constantinescu („preşul” Consiliului Judeţean – CJC) & „La FamiGlia”!…).

 

PRECIZARE IMPORTANTĂ!

 

SE PARE că dosarul trebuie judecat la Curtea Supremă, deoarece ESTE ÎNVINUIT ŞI… SENATORUL (P.S.D.) ALEXANDRU MAZĂRE (nimeni altul decât… FRATELE mai mic al primarului constănţănţean!!!)!