Dr. Kucho în Crema Summer Club

Categories Timpul LiberPosted on

Daniel Manzano aka Dr. Kucho!, supranumit “Regele indiscutabil al muzicii House Spaniole” de catre revista DJ Magazine, din Marea Britanie, este unul dintre cei mai prolifici producatori muzicali din intreaga lume, avand la activ peste 300 de piese lansate inca din 1993.Portofoliul sau vast a facut inconjurul lumii, marcand locatii precum New York, Washington, Brazilia, Rusia, Franta, Polonia, Kazakhstan si India. Muzica de succes i-a asigurat, astfel, lui Dr. Kucho! un loc binemeritat printre membrii marcanti ai muzicii house europene si latino-americane. Avand release-uri la unele dintre labelurile consacrate din industrie (Sony, Virgin, Defected, Pacha si Africanism), Dr.Kucho! este considerat unul dintre membrii marcanti ai traditiei europene si latino-americane de muzica house.

In prezent, dupa succesul inregistrat de piesa “La Tarde Se Ha Puesto Triste”, Dj-ul spaniol a revenit in topurile internationale cu cel mai recent single, “Doing Better Without You”
Aflat pentru prima data pe litoralul romanesc, acesta poate fi ascultat intrun show de exceptie pe data de 17 mai in Crema Summer Club.

Rezervarile se pot face la numarul de telefon 0755.99.66.00.