Marijuana și țigări de contrabandă, descoperite în urma unor percheziţii

Categories EvenimentePosted on

Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului Curtii de Apel Constanta, beneficiind de suportul informativ si tehnic al Directiei de Informatii si Protectie Interna, au efectuat opt perchezitii domicilare pe raza municipiului Constanța. 

În urma acestor percheziţii au ridicat în vederea confiscării cantitatea de aproximativ 2.325 grame substanta vegetală, de culoare verde-maronie, suspecta a avea efecte psihoactive, 3 ţigări cu marihuana confectionate artizanal, 16.800 ţigarete şi au indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor suma de 32.679 lei , 5.000 de euro şi un autoturism marca BMW.

În data de 06.12.2013 poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului Curtii de Apel Constanta, beneficiind de suportul informativ si tehnic al DIPI, au desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a traficului cu substanţe interzise în zona de competenţă.
Astfel, pe raza municipiului Constanţa, poliţiştii de frontieră au efectuat opt perchezitii domiciliare, existand suspiciunea că în aceste locatii sunt deţinute ţigări de contrabanda şi alte bunuri accizabile.
În urma verificărilor au fost descoperite aproximativ 2.325 grame substanta vegetală, de culoare verde-maronie, susceptibila a avea efecte psihoactive, respectiv 3 ţigări cu marijuana confectionate artizanale, 16.800 ţigarete diverse marci, de provenienţă R. Ucraina si duty free, in valoare de aproximativ 8.400 lei şi au indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor suma de 32.679 lei, 5.000 de euro şi un autoturism marca BMW în valoare de 15.000 euro.
În cauză sunt cercetate un număr de nouă persoane, audiate la nivelul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.