Exemple de presupuse fenomene extraterestre / extra-dimensionale din istoria antica

Categories CulturaPosted on

Fenomenul OZN nu este nicidecum nou. Omenirea a avut intotdeauna o relatie trecatoare – si uneori integrala – cu inteligente care nu sunt din varietatea umana. Strainii din istorie se intind pe tot globul. De la vechile povesti tribale dintre aborigenii australieni pana la liniile Nazca din America de Sud pana la Madonna din secolul al XV-lea cu Sfantul Giovannino , exista numeroase cazuri de ceea ce par cu siguranta a fi fenomene extraterestre in istorie. Dar ne uitam cu adevarat la extraterestri aici?

Istoricii au inceput sa examineze ufologia in lumina istoriei fenomenelor extraterestre. Intalnirile cu extraterestrii istorici par a fi numeroase, cand anumite evenimente istorice sunt luate din perspectiva moderna. Acestea fiind spuse, desi multe resurse verificate demonstreaza o forta care prezida in lume emanand din afara domeniului conventional spatiu / timp al omenirii, rezulta neaparat ca aceasta forta este si dincolo de sistemul nostru solar? Ce se intampla daca fenomenele OZN nu ar fi dovezi ale extraterestrului; daca ar fi in schimb dovezi ale extra-dimensiunii?

Roti stralucitoare peste Hamburg, Germania in 1697

Intr-o piesa de arta urmarita pana in 1697, doua obiecte ciudate, sferice, strapung cerul noptii peste Hamburg, Germania. Este evident ce se transmite aici cu mirosuri de supranatural. Obiectele arata ca si cum ar putea fi interpretarea unui artist a ceea ce astazi sunt cunoscute sub numele de OZN-uri. Aceste obiecte au fost descrise ca ,, roti stralucitoare ” la acea vreme. Si asta, pe scurt, este tot ce se stie despre ei.

Ezechiel 1, 4-24  detaliaza aceste ciudate creaturi extra-dimensionale si descrie vase circulare care insotesc heruvimii care au o asemanare izbitoare cu cele din aceasta lucrare din 1697. Sunt roti in interiorul rotilor care merg inainte si nu se intorc intr-o directie sau alta, asemanator cu un OZN care zboara peste cer. Ce se intampla daca crucile din aceasta redare reprezinta roti in interiorul rotilor, iar sferele sunt un fel de dispozitiv de impulsionare extra-dimensional? 

Acum, despre cele patru fete ale heruvimilor. Acestea sunt, de asemenea, dovezi ale unui eveniment extra-dimensional. Luati in considerare aceasta pictura de Salvador Dali. Hristos este rastignit pe un cub in patru dimensiuni numit Hinton Hypercube, sau teseract. Un teseract este pentru un cub ceea ce este un cub pentru un patrat. In acelasi mod in care puteti derula un cub pentru a arata ca o cruce , Dali a despachetat un teseract pentru a crea o retea de cuburi in forma de cruce.

Este posibil ca heruvimii sa ne apara, de asemenea, ca niste fiare de groaza ciudate, deoarece perceptia noastra dimensionala este handicapata? Ce se intampla daca, intrucat cele opt cuburi ale unui teseract exista intr-un mod in care mintea noastra nu poate intelege, cele patru fete ale heruvimilor nu pot fi percepute in mod corespunzator de mintea umana? Poate ca fenomenele OZN pe care le vedem sunt dovezi ale comprimarii perceptiei sub-dimensionale. Toate acestea in minte: este posibil ca oamenii din 1697 sa nu fi vazut extraterestri, ci obiecte extra-dimensionale si, eventual, chiar ingeri?

Francezii i-au vazut pe straini si i-au pus pe bani in anii 1680

Articolele despre un obiect zburator neidentificat de pe niste monede franceze din anii 1680 au inceput sa apara in 2005 si au continuat sa apara in 2016. Deci ce naiba este acel lucru?

Inscriptia latina de pe una dintre aceste monede citeste: ,,Opportunus Adest”, care se traduce prin ,,Este aici la un moment oportun”. Destul de interesant, un articol din Daily Mail  face referire la aceasta moneda ca fiind o comemorare franceza a rotilor din interiorul rotilor din Ezekiel 1. Deci, daca acel lucru nu este un OZN, poate este un exemplu de fenomene extra-dimensionale.

Cu toate acestea, exista un argument contrar. Dupa cum se dovedeste, una dintre monedele in cauza arata ,,OZN” care blocheaza o fusilada de sageti, indicand faptul ca actioneaza ca un fel de scut. Scutul este menit sa fie o bucata traditionala de armament sau moneda spune ca forte extra-umane au actionat pentru a ,,proteja” armatele franceze impotriva atacurilor? Poate ca  scuturile franceze din secolul al XVII-lea aratau foarte mult ca OZN-urile si poate ca mai sunt multe. Ai avea nevoie de o masina a timpului pentru a sti sigur.

Navele olandeze s-ar putea sa traverseze Cheribum in secolul al XVII-lea

Opera de arta in cauza este o pictura atribuita amiralului Blaeu, presupus din clasicul atlas olandez  Theatrum Orbis Terrarum, sive, Atlas Novus . Problema decodificarii acestei lucrari se dovedeste problematica de la inceput – in timp ce Willem Blaeu, un cartograf olandez seminal, a publicat intr-adevar  Theatrum Orbis Terrarum, sive, Atlas Novus , el nu a fost niciodata un amiral, iar lucrarea in cauza nu pare sa se potriveasca estetica hartilor din acea carte .

Probleme de atribuire deoparte, lucrarea descrie doua nave olandeze si o pereche de cercuri pe cer, in interiorul carora sunt fete umane. Poate o alta iteratie a lui Ezechiel? Cele patru fete din mijlocul cercurilor apar putin diferit decat s-ar putea astepta; dar sunt inca patru dintre ele, constranse in mai multe cercuri – cercuri care par sa se intersecteze intr-un mod extra-dimensional. Patru fete si cercuri din cercuri suna mult ca si cum ar putea fi o descriere a heruvimilor si a aparatului lor de roata zburatoare.

Desigur, toate acestea pun intrebarea, de ce ar introduce un cartograf o pictura a unei observari extraterestre / extra-dimensionale pe mare intr-un atlas conceput ca text de referinta?

O straina batalie peste Nurnberg, Germania, 1561

Ce se intampla pe aici ? Soarele arata ca si cum ar fi suportat nefericit o greva a uniunii gravitationale in timpul unui joc de jacks de dimensiuni oras. Ce este acea chestie neagra, un distrugator de stele 2D care traverseaza orasul?

Explicatia pentru aceasta piesa de arta istorica este una dintre cele trei lucruri: acid, extraterestri sau forte extra-dimensionale. Si pe atunci, LSD-ul nu fusese inventat. De fapt, vesti bune aici, nu este nevoie de nici o presupunere: imaginea in cauza este o copie de lemn creata pentru a ilustra o relatare a ceea ce parea a fi o batalie aeriana pe cerul de pe Nurnberg, Germania (da, Germania din nou) pe 14 aprilie, 1561.

Ca sa citam relatarea : ,,In dimineata zilei de 14 aprilie 1561, la rasaritul zilei, intre orele 4 si 5 dimineata, a aparut o aparitie ingrozitoare la soare, iar apoi aceasta a fost vazuta la Nurnberg in oras, in fata portilor si in tara. – de multi barbati si femei.

La inceput au aparut in mijlocul soarelui doua arcuri semicirculare rosii ca sangele, la fel ca luna din ultimul ei sfert. Si la soare, deasupra si dedesubtul si pe ambele parti, culoarea era sange, statea o minge rotunda de culoare partial plictisitoare, partial neagra feroasa. De asemenea, stateau pe ambele parti si, ca un tor in jurul soarelui, astfel de rosii sangele si alte bile in numar mare, aproximativ trei intr-o linie si patru intr-un patrat, de asemenea unele singure. Intre aceste globuri erau vizibile cateva cruci rosii sangele, intre care erau benzi rosii sangele, devenind mai groase in spate si in fata maleabile ca tijele de iarba de stuf, care erau amestecate, printre care doua tije mari , una in dreapta, cealalta in stanga, iar in tijele mici si mari erau trei, de asemenea, patru si mai multe globuri.

Toate acestea au inceput sa se lupte intre ele, astfel incat globurile, care erau mai intai la soare, au zburat spre cele care stateau de ambele parti, dupa aceea, globurile care stateau in afara soarelui, in tijele mici si mari, au zburat in soare. . In afara de aceasta, globurile au zburat inainte si inapoi intre ele si au luptat vehement intre ele timp de peste o ora. Si cand conflictul din si din nou din soare a fost cel mai intens, au devenit obositi intr-o asemenea masura incat toti, asa cum s-a spus mai sus, au cazut de la soare in jos pe pamant ,,de parca ar fi ars toti” si apoi s-au irosit pe pamant cu fum imens. Dupa toate acestea, a fost ceva asemanator unei sulite negre, foarte lungi si groase, cu vederea. „

Indiferent daca aceasta a fost extraterestra sau extra-dimensionala, presupune cineva. Iata totusi ceva de luat in considerare. Priviti orasul si campurile din prim-plan. Arata foarte ,,realiste”, in masura in care ,,realistul” ar putea fi descris in acel moment la Nurnberg. Este evident aici ca artistul (artisti) a avut un ochi pe descrierea cu acuratete a evenimentului cat mai bine posibil – salvand desigur expresia soarelui.

Un OZN ciocneste un moment special intre Maria si Sf. Giovannino

La examinarea superficiala, nimic nu apare in neregula in Madonna cu Sfantul Giovannino. Dar apoi te uiti peste umarul Madonnei si … care este acel lucru? Un nor? Un defect? Stai … este asta, este o nava spatiala? Este fie asta, fie un mestesug de varietate extra-dimensionala. Oricum ar fi, seamana foarte mult cu orice se afla pe acea moneda franceza.

Deasupra umarului Mariei este ceea ce pare a fi un pastor, care pare sa vada obiectul. Fie este in spatele lui, fie intre el si Maria; e greu de spus. Luati in considerare acest factoid suplimentar: Sfantul Giovannino, copilul din tablou, a avut  epilepsie . S-a postulat ca experienta rapirii extraterestre este legata de epilepsie .

Este posibil ca artistul sa spuna ceva despre Sfantul Giovannino? Intre iezuiti si lucruri precum indulgentele , biserica catolica are o istorie sordida de a actiona in contradictie directa cu chiar scriptura pe care se hotaraste sa o sustina . Scriptura ne invata clar ca Maria a avut si alti copii in afara de Isus. Catolicismul nu va suporta o astfel de doctrina. Acest motiv si altele ii determina pe multi sa se intrebe daca nu exista o forta spirituala infernala implicata in Biserica Romano-Catolica .

Unii o confunda pe Maria cu Isis – nu organizatia terorista, zeita egipteana. Este posibil ca artistul sa ofere indicii in acest sens? Ca Maria era o fiinta divina si fenomene inexplicabile au urmat-o in jur? Sau, poate, artistul spune ca fiintele vesnice calatoresc sub-dimensional in carele cerului sferoid Ezekiel-esque, de unde epilepsia Sf. Giovannino? Hrana pentru minte.

Exista o cursa spatiala in spatele lui Isus intr-o fresca italiana din 1350?

Aceasta fresca din 1350 descrie rastignirea lui Hristos si poate avea, de asemenea, un fel de cursa ciudata de extraterestre / extra-dimensionale care se desfasoara in fundal. De unde ar avea un pictor la mijlocul secolului al XIV-lea ideea unei curse de pastai extraterestre? Este posibil ca iconografia moderna a ingerilor si a demonilor sa fie o perversiune a unei intelegeri mai vechi, in care se stie ca aceste fiinte apar la fel cum apar astazi obiectele pe care le numim OZN-uri? Unii cred cu siguranta ca aceste corpuri stranii, goale, ceresti care adapostesc fiinte bizare, umanoide, sunt OZN-uri. Sau sunt extra-dimensionale, ca heruvimii?

Extraterestrii care fac sex cu peruanii antici si fac copii hibrizi

Legarea capului cranian este un subiect controversat. Practic, triburile antice, in special indienii Paracas din Peru , au infasurat si legat capul pentru a schimba forma craniului in anii mai mici ai unui copil, astfel incat, la varsta adulta, capul sa fie alungit. Desigur, aceste capete lungi arata mult ca si cum ar putea fi extraterestri si atat de multi teoreticieni ai conspiratiei si conjectorii cred ca oamenii care aveau aceste capete alungite au fost rezultatul incrucisarii dintre oameni si … cineva sau altceva.

Dar ce anume? Ei bine,  unii cred ca acest ADN este extraterestru , in timp ce altii afirma o teorie bazata pe Geneza 6 , in care fiintele extra-dimensionale si-au combinat ADN-ul cu cel al omenirii. Dar s-ar parea ca nu exista dovezi pentru aceasta teorie extraordinara. Pentru a exista vreo dovada a craniilor alungite apartinand hibrizilor reali, ar trebui sa existe un craniu care a fost alungit, dar care era prea tanar pentru a fi modificat. De fapt, acest craniu a fost gasit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *