FOTBAL: „Cupa Marinei” a fost câştigată de C.S. „Jandarmii – Dobrogea“

Categories SportPosted on

Campionatul de fotbal în sală „Cupa Marinei”, organizat de Comandamentul Flotei (Militare), în perioada 8-25 iulie a.c., la Sala Sporturilor din Constanţa, a fost câştigat de către echipa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa, C.S. „Jandarmii – Dobrogea“. Această formaţie a învins, astăzi, în „finala mare”, cu scorul de 3-2, echipa Centrului de Scafandri – Constanţa, după ce trecuse, în semifinale, de echipa I.S.U.(Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă) „Dobrogea”, cu acelaşi scor.

În grupe, echipa câştigătoare a competiţiei a disputat şase meciuri şi a învins, în ordine cronologică, echipele Unităţilor de Dragoare, a Centrului de Scafandri Constanţa, a Comandamentului Flotei, a Şcolii Militare de Maiştri de Marină, a Flotilei 56 – Fregate şi a Comunicaţiilor Mamaia – Sat.
Premierea campioanei a fost făcută de contraamiralul de flotilă dr. Alexandru Mârşu.

Iată componenţa echipei IJJC: Plt.maj. Horneţ Cătălin, Plt.maj. Gechereanu Constantin, Plt. Matei Marian , Plt. Pîrvulescu Claudiu, Plt.maj. Ţeican Sorin, Plt.maj. Sârbu Dănuţ, Plt. Hampu Gelu, Plt. Duma Florin , Plt. Meiroşu Mihai, Plt. Mîrlea Valentin, Plt. Ebuamet Denis, Plt. Sivriu Marian, Plt.maj. Marin Gheorghe, Plt.maj. Stamatin George.
Preşedintele clubului este mr. Joavină Cristian.