Idei pentru a decora un apartament mic

Categories LifestylePosted on

Cu siguranta cunoasteti pe cineva sau locuiti intr-un apartament. In prezent, acesta este un tip de locuinta care a dominat piata imobiliara si, din cauza cererii mari, acestea devin din ce in ce mai mici si mai scumpe. Dar asta nu inseamna ca spatiul nu are personalitatea proprietarului si este decorat intr-un mod care pretuieste functionalitatea, nu? Dimpotriva. Si aici separam inspiratiile bune pentru cei care vor sa decoreze un apartament mic si nu stiu de unde sa inceapa. Verifica!

In general, regula principala pentru a decora un apartament mic este sa ne bucuram de fiecare colt al casei, astfel incat sa putem lasa totul cat mai organizat posibil. Pentru a face acest lucru, utilizati si abuzati de dulapuri; folositi cutii de organizare patrate si imbratisati asa-numitul „mobilier inteligent”, care se pliaza si se desfasoara in functie de utilizare. Daca este posibil, merita sa pariati si pe dulapurile planificate, care, asa cum sugereaza si numele, se potrivesc perfect in spatiu, deoarece au fost concepute strategic pentru mediul studiat.

Iluminatul are putere de transformare si este necesar sa folositi bunul simt, deoarece chiar daca este un wild card in decor, exista riscul de a face greseli si de a lasa mediul sa voteze si sa fie si mediu intunecat sau deschis. Cand aveti dubii, faceti ceea ce multi experti recomanda de mult: incercati sa profitati la maximum de lumina ambientala pentru a ilumina apartamentul si, daca este necesar, pentru a economisi bani. Pentru a face acest lucru, merita sa indepartati orice element care obstructioneaza trecerea soarelui si sa permita intrarea luminii naturale.

Alegerea accesoriilor pentru decorarea unui apartament mic depinde in mare masura de stilul decorativ pe care il definiti. In general, expertii ne spun sa nu exagerati cu decoratiunile si alte elemente care completeaza decorul, deoarece, mai ales in spatiile mici, acestea pot fi prost aranjate si pot provoca un efect vizual total contrar a ceea ce ne asteptam. Deci, foloseste bunul simt si foloseste doar ceea ce crezi cu adevarat ca este interesant pentru decorarea ta. Altfel, da-mi drumul.

Cand vine vorba de decor, indiferent de dimensiunea spatiului, exista cateva elemente wildcard care cu greu te vor face sa gresesti cu armonizarea. De exemplu, vorbim despre carti, picturi si perne, de exemplu. Super versatile, aceste articole sunt in cele mai diverse dimensiuni si formate, ceea ce faciliteaza procesul de decorare sau redecorare a spatiului.

In cele din urma, niciunul dintre aceste sfaturi nu va functiona daca nu aveti o idee in minte, o baza reala care va inspira, pentru a decora. Cautati trasaturi de personalitate, gusturi personale si descoperiti stilul care vi se potriveste cel mai bine (daca aveti intrebari, iata o clasa foarte draguta!). De la rustic la cel mai modern , cu siguranta ai un stil in care te identifici mai mult si acest lucru va fi esential pentru tot ceea ce va face parte din lista ta de articole decorative pentru micul apartamen.

Oglinzi: Oglinzile, atunci cand sunt bine aranjate, dau senzatia ca mediul este mai mare decat este in realitate, asa ca pentru mediile mici, piesa ajunge sa fie o carte salbatica de decorat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *