Lucian Bute va boxa din nou cu Froch în 2012

Categories La zi, SportPosted on

Lucian Bute va boxa din nou cu Froch în 2012

Conform unei declaraţii publice a lui Jean Bedard, preşedintele clubului canadian InterBox la care este legitimat pugilistul român, Lucian Bute va disputa revanşa cu britanicul Carl Froch la Montreal, înainte de Crăciun.

Bute a pierdut titlul mondial al categoriei supermijlocie, versiunea IBF, în noaptea de 26 spre 27 mai, la Nottingham, când a fost învins de Carl Froch prin KO în runda 5.

Conform contractului, un meci revanşă urma să se dispute la Montreal, până la sfârşitul anului 2012.

Jean Bedard, preşedintele clubului InterBox de care aparţine pugilistul român, a precizat într-o emisiune televizată a postului canadian TVA Sports, ca sunt şanse mari ca revanşa Bute-Froch să aiba loc la Montreal, înainte de Craciun.

Bedard a precizat că a început negocierile cu staff-ul lui Froch pentru revanşă şi că Eddie Hearn, managerul britanicului, a acceptat, în principiu, ca partida să aiba loc înainte de Crăciun.

“Ar fi ideal ca revanşa Bute – Froch să se dispute la Montreal. O victorie a lui Lucian Bute ar fi cadoul perfect de Sărbători pentru canadieni. Am discutat cu promotorul lui Froch şi ar fi de acord cu aceste condiţii”, a declarat Jean Bedard.

Planul lui Bedard este ca Bute să mai dispute un meci de relansare la începutul lunii septembrie, împotriva unui adversar mai slab cotat, pentru a-şi reface moralul.