Minor băgat după gratii pentru furt

Categories EvenimentePosted on

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa l-au prezentat ieri pe I.Ş., de 16 ani, din localitatea Cobadin, instanţei, magistraţii dispunând măsura arestării preventive a acestuia, pe o perioadă de 19 zile, pentru săvârşirea infracţiunii de furt. Minorul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Constanţa.

Reamintim că, în seara zilei de 25 iunie a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa au fost sesizaţi de un bărbat de 45 de ani, din Constanţa, despre faptul că a surprins, în curtea imobilului, situat pe strada Comarnic, doi minori, pe care îi bănuieşte că i-au sustras bunuri din locuinţă.

Poliţiştii au identificat la fața locului pe suspecţi ca fiind I. Ş, de 16 ani, din localitatea Cobadin, judeţul Constanţa şi B. S., de 11 ani.

Din primele verificări efectuate de poliţişti s-a stabilit că cei doi minori, au pătruns în locuinţa părţii vătămate prin escaladarea gardului şi forţarea uşii de acces, de unde au sustras mai multe bijuterii şi un ceas de mână.
Pe parcursul cercetărilor a rezultat faptul că, minorii mai sunt suspectaţi de comiterea altor două furturi din locuinţe, fapte comise în aceeaşi seară.

Totodată poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestora.