OVIDIU: Ovidius Clinical Hospital oferă servicii medicale asiguraţilor medical prin C.J.A.S. Constanţa

Categories SocialPosted on

Veşti bune pentru (judeţul) Constanţa: cel mai nou şi modern dotat spital din judeţ, Ovidius Clinical Hospital (O.C.H.), din localitatea Ovidiu, se află, începând de la data de 1 iulie a.c., în relaţie contractuală cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (C.J.A.S.) Constanţa şi oferă servicii medicale pacienţilor asiguraţi medical, în baza biletului de trimitere şi a dovezii de asigurat.

Ovidius Clinical Hospital este un spital multidisciplinar conceput să ofere îngrijiri de specialitate pacienţilor cu afecţiuni medicale precum: medicină internă, gastroenterologie, cardiologie, diabet şi boli de nutriţie, nefrologie, endocrinologie, reumatologie și recuperare medicală.

„Ne-am dorit să lucrăm cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) pentru a putea oferi pacienţilor noştri toate instrumentele necesare unui tratament de calitate, la un preţ cât mai mic.
Există multe persoane care au aşteptat acest moment pentru a beneficia de serviciile medicale pe care le oferim.
Suntem fericiţi să vedem că eforturile pe care le-am depus au dat deja rezultate.”, au declarat reprezentanţii instituţiei.

Ovidius Clinical Hospital este un spital unde grija pentru pacienți este prioritatea principală a întregii echipe medicale.

Fiecare pacient primeşte aici un tratament individualizat, personalizat, potrivit nevoilor sale, misiunea autodeclarată a OCH fiind: „Excelență în îngrijirea pacienților noștri”.

IMAGINE: Ovidius Clinical Hospital (Sursa foto: ziuadeconstanta.