Polul Nord al Cadourilor, la Băneasa Shopping City

Categories Economie, trimitere dreaptaPosted on

Polul Nord al Cadourilor, la Băneasa Shopping City

În decembrie, la Băneasa Shopping City se țin lanț petrecerile în care cadourile, dar și ofertele speciale dedicate bijuteriilor, ceasurilor, accesoriilor, decorațiunilor interioare și produselor de IT&C, se succed cu repeziciune.

Pentru cei nehotărâți sau pentru cei ce vor să se asigure că vor face cea mai inspirată alegere, voucherul reprezintă cea mai elegantă variantă de cadou.

Oferit în exclusivitate de Băneasa Shopping City, gift voucherul îi dă oportunitatea persoanei dragi să își poată alege singură cadoul perfect din magazinele selecționate. Gift voucherul poate fi achiziționat de la biroul de informații din Băneasa Shopping City.

Cadourile cumpărate pot fi împachetate gratuit atât în Băneasa Shopping City cât și in Feeria.

În aceste zile centrul comercial oferă multe surprize: la fiecare 15 minute, cei care își fac cumpărăturile pot câștiga un brad de Crăciun și pot participa la Tombola Iernii.

Până pe 9 ianuarie 2011 vizitatorii care cumpără în valoare mai mare de 300 de lei vor putea câștiga mii de premii instant. Cei mai norocoși participanți vor pleca acasă cu marele premiu, un autombil Mitsubishi Lancer.

Se pot câștiga laptop-uri Lenovo, excursii la Viena, iar GarantiBank lansează o ofertă specială pentru clienții săi care utilizează orice tip de card de credit Bonus Card: 3 rate suplimentare fără dobândă și comisioane și un bonus mai mare decât până acum, de 5% din valoarea cumpărăturilor efectuate în peste 70 de magazine partenere din centrul  comercial Băneasa Shopping City, inclusiv Feeria.

Cum Moș Nicolae a trecut și Moș Crăciun se apropie, cei de la Băneasa Shopping City organizează tot felul de activități și pentru cei mici: spiridușii Moșului îi vor învăța cum să decoreze turtă dulce, vor afla informații prețioase despre cum să se poarte pentru a atrage cât mai multe daruri din partea Moșului și vor participa la spectacolele de teatru oferite de Libelula și de grupul Contrapunct.

Mai mult, pe 17 decembrie are loc X-mas Night Shopping Party, mall-ul fiind deschis până după miezul nopții.