PPIMM Constanţa a găzduit conferinţa „IMM ReStart – Resurse şi consultanţă pentru DEZVOLTARE”

Categories EconomicPosted on

Astăzi, joi – 5 iunie, la hotelul “Golden Tulip”, din staţiunea Mamaia, Patronatul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (PIMM) Constanţa a (co)organizat, împreună cu iniţiatorul “Doingbusiness.ro”, evenimentul “IMM ReStart – Resurse si consultanţă pentru dezvoltare”, conferinţă anuală de referinţă, pentru mediul de afaceri local, aflată la cea de a patra ediţie.

În cadrul evenimentului, specialişti de renume au stat la dispoziţia oamenilor de afaceri locali, în cadrul unor întâlniri private, pentru a-i sfătui cu privire la provocarile concrete, cu care se confruntă, în activitatea lor.

Printre cei care şi-au oferit consultanţa au fost: Gabriel Sincu, Tax Executive Director, “Ernst & Young” – Romania (fost la “Mazars” – Romania), unul dintre cei mai importanţi specialişti în taxe şi impozite, taxare internaţională (directă şi indirectă), preţuri de transfer, asistenţă fiscala în desfăşurarea fuziunilor şi divizărilor, contabilitate şi alte aspecte conexe.

Katarzyna Gajda, Executive Manager, şi Ileana Botez, Communication & Marketing Director, Bursa de Valori Bucureşti (BVB), care au oferit informaţii cu privire la oportunităţile de finanţare prin bursa sau investiţii.

Participarea la eveniment a fost gratuită.

Foto: GABRIEL SINCU, de la Ernst & Young (fost la „Mazars”)