Ştefan Bănică dă startul turneului „Alerg printre stele” de la Constanţa

Categories Timpul LiberPosted on

Ştefan Bănică le dă întâlnire fanilor săi constănţeni pe 2 noiembrie, de la ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Concertul din Constanţa va deschide turneul naţional de amploare, care se va desfăşura pe parcursul lunii noiembrie în 10 dintre cele mai importante oraşe din ţară şi care va purta numele celui mai recent single semnat Ştefan Bănică – „Alerg printre stele” .

„De-abia aştept să ne vedem în luna noiembrie la concertele turneului 2013 – Alerg printre stele – şi să ne bucurăm unii de alţii. Ca de obicei, noi cântăm, iar voi faceţi atmosferă! Împreună putem crea seri de neuitat. Vă aştept cu mic, cu mare să alergăm printre stele, să fim liberi, să uităm pentru două ore de toate grijile şi să ne sărbătorim prin muzică”, a declarat Ştefan Bănică.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanţa, la Agenţia de pe Bulevardul Tomis şi online pe: www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.eventim.ro. Biletele se pot achiziţiona la preţul de 100 de lei categoria VIP şi 80 lei categoria I.