Top 3 lectii pentru independenta financiara

Categories EconomicPosted on

Din 2018, Jeff Sekinger a ajutat cateva mii de oameni prin intermediul companiei sale, 0% , care ofera servicii de consultanta financiara pentru a ajuta oamenii sa valorifice creditul de afaceri, astfel incat sa isi poata finanta ambitiile antreprenoriale. In ultimii trei ani, el a dezvoltat rapid afacerea folosind social media, dar a trebuit sa depaseasca dependenta, Corporate America si mentalitatea sa pentru a ajunge acolo. Iata primele trei lectii pe care le-a impartasit in speranta de a ajuta alti antreprenori.

Amintiti-va intotdeauna sistemul dvs. de valori

Sekinger s-a nascut in Pittsburgh, PA, dar a crescut in Columbus, Ohio, dupa ce familia sa s-a mutat la varsta de cinci ani. Inca de la o varsta frageda, a avut intotdeauna un talent pentru lumea afacerilor si a finantelor, deoarece a crescut cu antreprenori pentru parinti. Cand au divortat, el a observat impactul financiar pe care l-au luat finantele familiei sale.

,,M-am mutat intr-un mic apartament cu tatal meu si intr-o casuta cu mama. Stiam ca cu cat ma pot apropia de bani, cu atat as simti mai multa siguranta si mai putin stres „, a spus el. ,,Mi-am dat seama ca mi-am dezvoltat dorinta de succes financiar de la a vedea ambele parti ale banilor si a lipsei acestora aduse gospodariei”

Pentru facultate, a urmat Universitatea din Kentucky si s-a specializat in finante. Dupa ce a tinut mai multe stagii si a obtinut diploma, a inceput sa lucreze in gestionarea patrimoniului privat si a activelor pentru JPMorgan Chase. Desi lucrul pentru companie i-a adus multa experienta, a inceput sa se intrebe daca vrea sau nu sa continue stilul de viata 9-5. Sekinger a inceput sa creeze planuri de afaceri si si-a construit marca pe Instagram. Dorind mai multa independenta pentru a vorbi despre subiecte financiare decat angajarea acordata, a renuntat la slujba si a ales sa mearga all-in la planificarea afacerii sale cu norma intreaga.

Stii ca nu ai ajuns niciodata prea departe pentru a o lua de la capat

Cand Sekinger era inca la liceu, el era un sportiv avid, jucand in echipa de fotbal a scolii sale ca in afara sigurantei si a coltului. Dupa ce a suferit o leziune a muschilor coastei, medicii i-au prescris medicamente pentru durere, dar peste sase ani au devenit dependenti de opioide. El a continuat sa exceleze in scoala si facultate in timp ce isi intelegea dependenta, dar a ramas dependent de ele.

Dependenta l-a urmat pe Sekinger si in viata sa profesionala. S-a trezit ca trebuie sa consume droguri de mai multe ori pe zi doar pentru a se simti normal si a functiona. In 2018, s-a trezit cu zeci de mii de datorii, incercand sa tina pasul cu obiceiul si sa functioneze corect la locul de munca. Sekinger a intrat in curand in Piatra de Recuperare , un centru de reabilitare a drogurilor si a alcoolului care l-a ajutat sa se ridice in picioare pentru a-si reinventa stilul de viata.

Dupa sederea de 31 de zile, si-a dat seama ca a consumat droguri pentru a scapa de realitate, ferindu-l de ambitiile sale si de ceea ce voia sa faca in viata; a primit, de asemenea, un apel de trezire dupa ce a aflat cata datorie are, impreuna cu un scor de credit de 524. A inceput sa se educe in ceea ce priveste finantele personale si creditul pentru a-l ajuta sa-l scoata din gaura si, in curand, si-a ridicat scorul la 793.

Motivati-va si ajutati-i pe altii pe aceeasi cale

Odata ce a revenit pe drumul cel bun, si-a creat agentia de marketing alaturi de un coleg antreprenor, ceea ce l-a ajutat sa-l scoata din datorii si i-a oferit a doua sansa de a-si lua viata. Prin faptul ca a putut sa lucreze din greu si sa-si reduca datoria, i-a dat ideea sa impartaseasca sfaturile sale cu altii care ar putea fi in situatii similare.

,,Stiam ca tocmai facusem ceva cu adevarat remarcabil pentru mine si voiam sa fac acelasi lucru si pentru altii care aveau o pasiune pentru afaceri si finante”, a spus el.

Sekinger si-a redenumit compania la 0% si a inceput sa-i invete pe altii cum sa-si valorifice creditul atat in   scopuri personale, cat si in scopuri de afaceri, pentru a crea in cele din urma stiluri de viata grozave. Prin cursurile sale, el instruieste oamenii cu finantare strategica de 0%, o metoda care ajuta la finantarea unei persoane cu 0% credit de dobanda si le permite sa ramana la 0% dobanda timp de pana la trei pana la cinci ani; acest lucru ofera persoanei respective sansa de a se concentra asupra dezvoltarii afacerii fara a-si reduce marjele din cheltuielile cu dobanzile.

Pe masura ce a gasit modalitati de a-si transforma viata dupa ani de greutati, scopul principal al lui Sekinger a fost acela de a face acelasi lucru si pentru altii; ajutandu-i sa-si construiasca independenta financiara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *