Băsescu, „cel mai nesuferit om din lume” pentru americanii de la MSNBC

Categories La ziPosted on

Băsescu, „cel mai nesuferit om din lume” pentru americanii de la MSNBC

Preşedintele Traian Băsescu a fost apreciat drept „cel mai nesuferit om din lume” într-o emisiune de la postul american de televiziune MSNBC, relatează Antena 3.

Jurnaliştii își justifică decizia ironică prin faptul că președintele român a decis impozitarea veniturilor vrăjitoarelor.

“Scoateţi furcile şi făcliile, e timpul pentru nominalizările de astăzi la categoria “cele mai nesuferite persoane din lume”. Câştigătorul de azi, preşedintele României, Traian Băsescu. Guvernul său este în atenţia publică pentru introducerea unui nou plan pentru impozitarea vrăjitoarelor şi prezicătoarelor. Zeci de vrăjitoare au pornit spre frumoasa Dunăre pentru a blestema Guvernul care s-a gândit să acopere deficitul bugetar impozitându-le veniturile. O vrăjitoare pe nume Alisia spune că oricum nu face prea mulţi bani. Preşedintele şi Guvernul spun că se apără purtând haine mov joia deoarece se spune că acestea îndepărtează vrăjile şi blestemele. Cât de ridicol este? O ţară care se teme de oameni îmbrăcaţi în haine din secolul al XVIII-lea care strigă fraze de neînţeles şi ameninţă că vor fi consecinţe majore dacă taxele nu sunt suspendate”, a declarat prezentatorul emisiunii.

Show-ul de televiziune “Countdown” de pe MSNBC, în care a fost ironizat Traian Băsescu, este pe locul al doilea ca rating în SUA.