Cum trebuie sa te porti intr-o relatie pentru ca partenerul sa te iubeasca si mai mult

Categories Timpul LiberPosted on

 Pentru a va imbunatati relatia si pentru a o face mai sanatoasa, exista lucruri specifice pe care le puteti face, cum ar fi sa lucrati ca si o echipa, sa fiti apropiati si multe altele. Dragostea nu este un basm si necesita mult efort pentru a mentine arderea flacarii. Nu este ceva pentru care obtineti un manual. Este ceva ce trebuie lucrati impreuna cu partenerul pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Admite-ti defectele

Stiti cand aveti vina si acceptati responsabilitatea pentru aceasta. Evitati sa spuneti lucruri care imping vina pe partenerul dvs. Nu va intalniti cu fete singure ca o refulare. Impingerea vinovatiei pe partenerul dvs. va impiedica pe amandoi sa rezolvati orice probleme pe care le-ati putea avea. Incercati sa gasiti un teren comun si sa va recunoasteti vina. Cand faceti acest lucru, in loc sa incercati sa fixati vina pe partener, lucrurile se stabilesc mai bine.

Abordeaza neintelegerile intr-un mod mai bun

Luptele sunt singurul lucru care pot marca o relatie. Oricare ar fi cauza problemelor pe care le-ati putea avea cu partenerul dvs., exista doar doua rezultate posibile pentru neintelegeri intre cupluri:

– Solutie

– Mai multe neintelegeri

Totul depinde de amandoi. Un singur cuvant poate schimba modul in care lucrurile sunt intre voi doi si de asemenea, un singur cuvant poate rezolva neintelegeri. Cand va aflati in stresul unui argument cu partenerul dvs., incercati sa fiti calmi. Daca va ajuta, plecati, astfel incat sa nu eliminati lucrurile gresite.

Si daca lucrurile ies din mana inainte de a putea face acest lucru, dati-va reciproc sansa de a va calma si apoi rezolvati problema. Argumentele pot fi constructive. Totul depinde de ton, de maniera si de cuvintele rostite.

Presupuneti mai putin

Neintelegerea in relatii provine din comunicarea redusa intre parteneri. In situatiile in care comunicarea se reduce, devine mai usor pentru gandurile obsesive sa intervina. Puteti opri aceste ganduri sa aiba o retinere asupra relatiei dvs. punand intrebari. Rupeti sirurile gandurilor care va descurajeaza sa vedeti dragostea pe care o impartasiti pentru partenerul dvs., stergand indoielile.

Daca va simtiti nesigur de ceva, intrebati-va partenerul de matrimoniale despre asta. Raspunsul lui ar putea fi singurul lucru de care ai nevoie pentru a te stabiliza. A pune intrebari ofera, de asemenea, spatiu pentru a-ti cunoaste mai bine partenerul.

Impartaseste-ti disconfortul

Adesea, vulnerabilitatea este ascunsa de multi oameni. Dar asta nu ar trebui sa fie o problema pentru tine. Exista momente in care lucrurile devin atat de grele si devin prea o povara pentru tine. Nu sunteti singuri in acest sens, iar a spune partenerului dvs. despre aceasta poate ajuta la reducerea acestei sarcini. S-ar putea sa fie ceva care te doare sau ceva despre relatia ta. Cel mai bine este sa le transmiteti totul. In loc sa lupti singur, aceasta poate fi o oportunitate perfecta de a te apropia de partenerul tau.

Ramaneti atenti in jurul partenerului dvs.

Mindfulness inseamna constientizare. Fiind constienti, ramai intemeiat in prezent. Uneori s-ar putea sa fii acolo fizic cu partenerul tau, dar mintea ta ar putea fi in alta parte. Ce inseamna sa fii atent la partenerul tau este sa fii atent. Ascultati ce spun el, raspundeti cand este necesar si aratati-i ca intelegeti lucrurile pe care le spune.

Pune-ti telefonul jos

Telefoanele pot fi foarte distractive si va impiedica sa aveti timp de calitate cu partenerul. Solutia la acest lucru este sa o eliminam astfel incat sa puteti fi concentrat sau pur si simplu sa o pastrati undeva pentru timpul pe care intentionati sa il petreceti impreuna.

Mentinerea telefonului departe pentru a asculta si a acorda atentie partenerului este o modalitate de a va imbunatati relatia. Planificati mici surprize. Lucrurile nu trebuie sa fie grozave pentru a-ti face partenerul fericit. Exista o multime de moduri prin care iti poti surprinde partenerul.