Fetele din saloanele de masaj erotic, obligate să se prostitueze. Trei pești au ajuns după gratii

Categories EvenimentePosted on

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa şi procurorii D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Constanţa au efectuat trei percheziţii, în municipiul Constanţa, la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în trafic de minori şi proxenetism, precum şi la sediul unei societăţi comerciale.

În fapt, membrii grupării sunt suspectaţi că, începând cu luna ianuarie a.c., ar fi recrutat, cazat şi exploatat sexual, în folosul lor, într-un salon de întreţinere corporală şi masaj erotic, mai multe minore şi tinere.

Suspecţii ar fi racolat clienţi prin postarea de anunţuri cu oferte de masaj, însoţite de numere de telefon şi fotografii ale fetelor, precum şi prin distribuirea de flyere prin intermediul unor taximetrişti din anturajul lor.

În urma percheziţiilor, în sediul societăţii comerciale, au fost identificate două minore şi două tinere, victime ale grupării infracţionale. Minorele au fost predate către D.G.A.S.P.C. Constanţa, în vederea reintegrării în familii.

De asemenea, au fost ridicaţi 350 de lei, 50 de euro, 3 laptopuri, 15 telefoane mobile, 33 de cartele telefonice, precum şi contracte de muncă, adeverinţe, acte de identitate, cărţi de vizită, flyere şi agende.

Trei suspecţi au fost reţinuţi de procurorii D.I.I.C.O.T. pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori şi proxenetism. Ieri, aceştia au fost prezentaţi instanţei de judecată din cadrul Tribunalului Constanţa, care a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile.

La acţiunea au participat şi jandarmi de la G.M.J. Tomis Constanţa.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.