„FOSTA” FIRMĂ A LUI LIVIU DRAGNEA, celebra şi controversata „TEL DRUM”, a distrus o conductă din Mamaia – Nord, în timp ce construieşte şoseaua primarului penal al Năvodariului, Nicolae Matei!

Categories SocialPosted on

SC RAJA SA Constanţa a finalizat lucrările de remediere a avariei la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, din zona hotelului “NOA”, din MAMAIA -Nord.

Imediat s-au făcut manevrele de vane necesare şi s-a reluat furnizarea apei potabile, în cartierul DEPOZITUL 10.

Firma constructoare, vinovată de provocarea avariei, SC Tel Drum SA (cunoscuta societate de construcţii, industriale şi civile, asfaltări de drumuri, deszăpeziri etc., fostă, actualmente fiind transmisă formal unor… fini!, a… VICEPREMIERULUI GUVERNULUI ROMÂNIEI, “BARONUL” DE TELEORMAN şi MINISTRUL DEZVOLTĂRII REGIONALE, LIVIU DRAGNEA, firmă care este celebră pentru faptul că, de ani buni, “rade” toate contractele grase în domeniu, în Sudul ţării, inclusiv celebra “autostradă” care uneşte Bucureştiul de… curtea domeniului – castel a lui Dragnea, în Alexandria! – VOM REVENI ASUPRA ACESTUI SUBIECT!) s-a ales cu o notă de constatare, pentru o pierdere de apă de aproximativ 1.000 mc, la care se adaugă contravaloarea lucrărilor de reparaţii!

Reamintim că în cursul zilei de azi, marţi – 8 iulie, echipele de muncitori aparţinând societăţii “Tel Drum”, ce lucrează la lărgirea drumului Constanţa – Năvodari, au avariat una dintre conductele de distribuţie apă, din zonă.

În jurul orei 11.00, muncitorii au avariat reţeaua cu diametrul de 160 mm, ce asigura apa pentru zona Depozitului 10.
Avaria s-a produs în apropierea hotelului “NOA”, din MAMAIA – Nord.

Pentru intervenţia echipelor SC RAJA SA Constanţa, a fost necesară sistarea furnizării apei potabile, în zona Depozitului 10.