La CERONAV, angajaţii chiar au ce sărbători: încheie un an bun şi au pregătit unul … şi mai bun!

Categories SocialPosted on

Sărbătorile de Iarnă prilejuiesc, în cadrul momentelor festive dedicate lor de către entităţile economice sau administrative, şi o întâlnire a celor care, pe parcursul unui an calendaristic, au muncit la agonisirea unui bilanţ cât mai bun şi crearea unor perspective de dezvoltare a activităţii, în anii care urmează.

CERONAV este una dintre instituţiile care, an de an, chiar au ce să “raporteze” (pozitiv) la acest bilanţ. De aici şi relaxarea şi spiritul de optimism, de încredere, care caracterizează tradiţionala serbare a Pomului de Crăciun, organizată la baza nautică proprie, de pe malul lacului Siutghiol. Iar profesioniştii care muncesc în acest esenţial centru de pregătire în domeniul maritim, fluvial şi portuar (la Constanţa şi Galaţi) au tot dreptul să se mândrească cu faptul că suntem în ceva, şi noi, românii, în topul european (mondial chiar, pe anumite segmente de instruire şi management formaţional!): CERONAV este instituţia care menţine ţara noastră la nivelul celor mai renumite “puteri” maritime şi fluviale, în materie de perfecţionare profesională! Deşi acest lucru nu este chiar uşor, în contextul economic, intern şi global, actual, aşa cum a ţinut să puncteze, în scurtul său discurs, directorul general Ovidiu Cupşa.

CERONAV este, deja, o emblemă în branşă, pentru Europa şi pentru transportul pe apă mondial. De aceea, şi astăzi, Moş Crăciun a găsit aceeaşi atmosferă destinsă printre părinţii prichindeilor care au venit să spună poezioare, să cânte şi să asculte colinde (au fost artişti lirici de la TNOB “Oleg Danovschi” şi studenţi la Teologie). Moşul a fost darnic pentru micuţi, iar cei de la CERONAV păreau sincer mulţumiţi de faptul că, măcar din perspectivă profesională, Anul Nou se anunţă a fi cel puţin la fel de bun ca şi cel care se încheie în curând!