Librăria „Diverta”. Trei lansări de carte: însemnări marinăreşti, o… inovaţie literară şi un roman „realist – fantastic”!

Categories Cultura-educatiePosted on

După maratonul literar de la „Bookfest! (unde a prezentat şase noi apariţii editoriale) şi mai multe lansări individuale, în Bucuresti, Editura „Betta” vine la Constanţa. Astăzi, 28 iunie, la ora 18.oo, la Librăria „Diverta”, de la parterul „City Parc Mall”, lansează cărţile a trei autori.
Puiu Nicola, din CONSTANŢA, debutează cu un volum de însemnări marinăresti, „Pământ şi mare”. Este o carte incitantă, inspirată din viaţa marinarilor şi aventurile lor, pe mare şi pe uscat.

Emil Lungeanu, poet, dramaturg, eseist, prozator, istoric şi critic literar, membru al Uniunii Scriitorilor din România, publică „Omul Exotic – Odiseea literară a Hannei Bota…”, o nouă inovaţie literară, un studiu critic dramatizat, cu personaje mitologice, care analizează opera literară a unei scriitoare fenomenale, singurul român care a vizitat un… trib de canibali din Vanuatu!

Eliza Roha, poet, dramaturg, eseist, prozator, membru al USR, prezintă cititorilor constănţeni al patrusprezecelea roman al său, „Carusel”, în care personajele, în era globalizării, călătoresc cu nonşalanţă pe tot globul, ba unele chiar în alte… universuri!

Invitati speciali sunt scriitorul constănțean Ovidiu Dunăreanu şi actriţa (prof.) Roxana Mitan, care va citi fragmente din volumele prezentate.