Nick Kyrgios ii raspunde lui Boris Becker, care l-a numit „sobolan”

Categories SportPosted on

Schimbul de declaratii dintre Boris Becker si Nick Kyrgios continua din cauza videoclipului lui Alexander Zverev in care tenismenul german apare petrecand, in ciuda faptului ca a promis ca va trece in carantina de 14 zile dupa ce va participa la Turul Adria, unde Novak Djokovic, Grigor Dimitrov, Borna. Coric si Viktor Troicki au fost testati pozitiv pentru coronavirus, iar Zverev a dat negativ la diferitele teste care au fost efectuate.

Pentru numele Domnului, Boris, nu concurez si nu incerc sa arunc pe nimeni sub autobuz. Este o pandemie globala si daca cineva este la fel de idiot ca Alex sa faca ceea ce a facut, il voi chema pentru asta. Simplu.

Becker l-a criticat dur pe Kyrgios dupa ce l-a numit pe Zverev „egoist” dupa ce a vizionat videoclipul sau de petrecere, la care germanul a raspuns cu „Nu-mi plac sobolanii” facand aluzie la Kyrgios. Australianul se uita nedumerit la cuvintele lui Becker. „Pentru numele lui Dumnezeu, Boris, nu fac curse sau nu incerc sa arunc pe cineva de pe sine. Este o pandemie globala si daca cineva este la fel de prost ca Alex sa faca ceea ce a facut, spune-i. Este simplu.”

Toti traim in pandemia numita #Covid_19! Este groaznic si a ucis multe vieti… ar trebui sa ne protejam familiile/pe cei dragi si sa respectam instructiunile, dar totusi nu ne plac #sobolanii @NickKyrgios @farfetch

– Boris Becker (@TheBorisBecker) 30 iunie 2020

Sobolani? Pentru tragerea la raspundere pe cineva? Ciudat mod de a ma gandi la asta, campion, ma uit doar la oameni. CAND familia mea si familiile mele din intreaga lume au facut cu respect ceea ce trebuie. Si ai o gasca care isi flutura bratele, voi spune ceva.

– Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) 30 iunie 2020

Becker si-a continuat atacul asupra lui Kyrgios. „Traim intr-o pandemie numita COVID-19! Este ingrozitoare si a ucis multi oameni… Trebuie sa ne protejam familiile si pe cei dragi si sa respectam regulamentele, dar inca nu imi plac sobolanii”. Ceva care l-a facut pe Kyrgios sa ridice tonul si sa apere atitudinea pe care a avut-o in aceasta perioada de izolare. „Sobolani? Pentru ca tin pe cineva la raspundere? Acesta este un mod ciudat de a gandi la asta, campion. Am doar grija de oameni. Cand familia mea si multe familii din intreaga lume au facut ceea ce trebuie si cu respect. Si tu ai un gasca fluturand cu bratele, asa ca a trebuit sa spuna ceva.

@TheBorisBecker este o gogoasa mai mare decat credeam. 😂😂 poate lovi o salva, evident ca nu este cea mai ascutita unealta din magazie.

– Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) 30 iunie 2020

Haha nah frate sunt bine, nu te porti ca si cum ai fi prietenul meu acum pentru ca te-ai asezat.

– Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) 30 iunie 2020

Mai tarziu, insusi Kyrgios l-a atacat pe Becker dupa declaratiile sale. „Becker este o gogoasa mai mare decat credeam. Poate sa loveasca un voleu, dar evident ca nu este cea mai ascutita unealta a lui pentru a scapa de ceva „, a spus australianul, la care Becker a raspuns ironic. „Ce baiat amuzant. Ce faci in Down Under (Australia)? Respectand toate regulile?” Becker s-a repezit la un Kyrgios care i-a raspuns sarcastic germanului. „Haha nu frate, sunt bine, nu te porti ca si cum ai fi prietenul meu acum asa ca stai jos.”

Mi-ar placea sa-l vad pe @NickKyrgios sa-si indeplineasca potentialul si sa castige un Grandlam! El ar fi un model incredibil pentru tinerii din lume care abordeaza problemele de egalitate/rasa/mostenire! Omule, prietene si livrati! @atptour @ITF_Tennis

– Boris Becker (@TheBorisBecker) 30 iunie 2020

De ce vorbesti acum despre tenis? Nu are nimic de-a face cu tenisul? Ce zici de tipul pe care il aperi sa se ridice si sa ne da un fel de explicatie? Nu o alta scuza medie de conducere.

– Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) 30 iunie 2020

Conversatia s-a indreptat catre tenis, Becker aratandu-si dorinta de a-l vedea pe Kyrgios castigand un Grand Slam (germanul a castigat 6 in timpul carierei). „Imi doresc foarte mult sa-l vad pe Nick Kyrgios aratandu-si intregul potential si castigand un Grand Slam. Ar fi o inspiratie atat de mare pentru tinerii din intreaga lume incat abordeaza problemele de egalitate, rasa si mostenire! Demonstreaza-o!” la care Kyrgios a raspuns ca se astepta la scuze de la Zverev pentru actiunile sale. „De ce vorbim acum despre tenis? Are vreo legatura cu tenisul? Cum e tipul pe care il aperi, care nu a dat nicio explicatie? Nu vreau alte scuze de la un manager.”

– Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) 30 iunie 2020

In cele din urma , Becker a facut ecou cuvintele premierului Serbiei, Ana Brnabic, despre Turul Adria. „E vina mea, nu a lui Novak Djokovic. A incercat sa faca ceva bun pentru intreaga regiune”, mesaj pe care Becker l-a impartasit cu comentariul „cuvant” si la care Kyrgios a raspuns cu insistenta. „Era intr-un club de noapte fara camasa. Capul meu incearca sa inteleaga cat de bine este asta pentru regiune”.