Rădăuți: Șofer împuşcat de poliţişti, pentru că nu a oprit la un filtru

Categories La ziPosted on

Rădăuți: Șofer împuşcat de poliţişti, pentru că nu a oprit la un filtru

Un şofer a fost împuşcat de poliţişti, după o urmărire între localităţile sucevene Rădăuţi şi Vicovu de Jos. Agenţii au pornit în urmărirea bărbatului care nu a oprit la control, iar unul dintre cele două gloanţe trase de poliţişti l-a nimerit în rinichi. Şoferul a fost operat de urgenţă la spital.

Tânărul în vâstă de 29 de ani circula din direcţia Rădăuţi spre Vicovul de Jos. La un control de rutină, el a fost somat să oprească, însă a refuzat, iar poliţiştii l-au urmărit.

După o urmărire ca-n filme, s-a organizat un alt filtru, la Vicolvul de Jos. Maşina a fost înconjurată de poliţişti, iar tânărul a abandonat autoturismul şi a fugit.

Poliţiştii l-au somat să se oprească, însă el nu s-a supus, apoi oamenii legii au tras două focuri de armă.

Un glonţ l-a nimerit pe tânăr în regiunea lombară stângă, el fiind transportat la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost supus unei operaţii, iar în prezent se află la reanimare.

“În acest moment, persoana în cauză riscă doasar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat. De asemenea, i se vor recolta probe biologice, pentru a vedea dacă nu a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul este cercetat şi în alte două dosare pentru conducere fără permis”, a declarat Gabriel Panţîru, purtător de cuvânt al IPJ Suceava.