Scapă de tuse cu un sirop natural

Categories SanatatePosted on

Primăvara, când există o diferență enormă dintre temperatura din timpul zilei și cea de dimineața sau seara, dacă nu te îngrijești corespunzător, este foarte ușor să te îmbolnăvești. Dar, din fericire, o răceală nu este un capăt de lume și poți trata simplu și rapid chiar și o tuse sâcâitoare dacă ai la îndemână tratamentele potrivite.

Siropul de tuse cu miere de la Albeena este unul din acele produse apicole de excepție care își fac efectul sigur și într-un timp foarte scurt dacă sunt administrate conform indicațiilor din prospect, în cazul unei răceli. El este un sirop de tuse 100% natural, cu multiple proprietăți benefice pentru organism.

Odată ajuns în organism, siropul de tuse Albeena acționează ca un antioxidant, antiinflamator, pneumoprotector, emoilent, imunostimulator, expectorant, febrifug și tonic respirator, fiind astfel un tratament foarte eficient împotriva răcelii.

Acest sirop natural de tuse este special creat pentru tratarea bolilor și simptomelor respiratorii, care cauzează tuse, precum: răcelile, virozele respiratorii, bronșitele, traheo-bronșitele, tuberculozele, tusea convulsivă, pneumonia, traheitele, gripele, emfizemul pulmonar sau astmul bronșic.

Compoziția siropului de tuse de la Albeena

În ceea ce privește compoziția sa, siropul de tuse Albeena este un sirop fabricat dintr-o combinație de miere polifloră de albine, rădăcină de nalbă mare, iarbă de isop, rizomi de ghimbir și frunze de pătlagină. Toate aceste ingrediente îi conferă o cantitate ridicată de nutrienți care ajută în tratarea bolilor respiratorii ca de exemplu: vitaminele, mineralele, rășinile, acizii fenolici, terpenoidele, acizii grași, rășinile și uleiurile esențiale.

Mierea polifloră naturală din compoziția siropului de tuse Albeena are miraculoase proprietăți antimicrobiene, calmează rapid chiar și tusea persistentă, vindecă iritațiile de la nivelul tractului respirator, întărește sistemul imunitar, acționează ca un balsam pentru căile respiratorii și stimulează sănătatea lor și nu în ultimul rând poate ajuta chiar și la reducerea efectelor negative ale infecției cu virusul COVID-19.

Nalba mare pe de altă parte ameliorează răgușeala și tusea și reduce inflamația căilor respiratorii, este un bun emoilent și protector, calmează eficient gâtul, faringele și corzile vocale, ajută la eliminarea secrețiilor de la nivelul căilor respiratorii, diminuează spasmele musculare, alină tusea seacă și vindecă infecțiile de la nivelul gâtului.

Extractul de isop acționează ca un tonic respirator care vindecă tusea spastică și productivă. El reduce spasmele, stimulează expectorația, dezinfectează și cicatrizează și menține căile respiratorii sănătoase.

Ghimbirul, mai exact extractul hidrogliceric din rizomi, are un efect antiseptic și antifebril întărind sistemul imunitar chiar și în cele mai dificile momente de peste an. El ameliorează simptomele astmului bronșic și alergic, reduce inflamațiile cauzate de alergii, calmează tusea și stimulează eliminarea mucozităților acumulate la nivelul plămânilor.

Pătlagina, cunoscută din moși strămoși ca o plantă cu efecte deosebite în tratamentul tusei, are proprietăți astringente, calmează rapid tusea și fluidifică secrețiile, susține capacitatea de autoapărare a corpului, ajută la expectorare, reduce stările inflamatorii și nu în ultimul rând, alături de celelalte ingrediente, dă un gust excelent acestui sirop de tuse.

Când se recomandă administrarea siropului de tuse Albeena?

Siropul de tuse Albeena se poate administra în tratarea tusei acute, tuse care durează sub trei săptămâni și este provocată de inhalarea poluanților din mediu sau de infecții ale căilor respiratorii.

De asemenea, acest sirop de tuse se poate administra și pentru tratarea tusei subacute, care durează între trei și opt săptămâni. Această tuse este mai puțin solicitantă pentru organism și în general se manifestă ca o urmare a unei infecții respiratorii.

Și pentru tusea cronică siropul Albeena poate fi folosit ca tratament. Tusea cronică este acea tuse care durează mai mult de opt săptămâni și în general nu răspunde la tratamentele obișnuite.

În cazul tusei uscate, siropul de tuse Albeena ajuta la expectorare, iar dacă este vorba de tuse productivă, are efect calmant.

Nu în ultimul rând, în cazul simptomelor cauzate de bolile respiratorii, siropul de tuse Albeena are efect pozitiv împotriva inflamațiilor căilor respiratorii, calmează tusea și grăbește vindecarea.

Pentru cele mai bune rezultate, tratamentul cu sirop de tuse Albeena trebuie continuat pe o perioadă de minim șapte zile, în câte două sau patru prize zi de zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *