Sex mai bun cu partenerul. Ce e de facut?

Categories Timpul LiberPosted on

Sexul este parte importanta din vietile noastre si de aceea nu trebuie sa il ignoram. Este important sa acordam o atentie deosebita vietii sexuale pentru ca relatia sa functioneze in parametri normali. Vrei sex mai bun cu partenerul tau? Daca da, atunci iata ce este de facut in privinta asta.

Încercați ceva diferit

Condimentează-ți viața sexuală întinzând limitele ca si cuplu. Atingeți-vă reciproc în moduri noi. Încercați diferite poziții sexuale pentru a vedea care se simt cel mai bine. Mutați-vă de pe pat pe podea, baie sau pe blatul din bucătărie. Urmăriți împreună un film murdar. Aduceți în dormitor jucării sexuale precum un vibrator, margele anale sau pene. Utilizati tot felul de jucarii sexuale de la sexshop foxi. Bucurati-va la maxim de toate aceste noutati si relatia se va imbunatati semnificativ.

De ce o viață sexuală bună este sănătoasă

Sexul nu este doar distractiv. Este chiar foarte sanatos pentru tine. Fiecare orgasm eliberează o cantitate mare de oxitocină, care vă îmbunătățește starea de spirit. Sexul regulat va îmbunătăți sănătatea inimii, vă poate reduce stresul și depresia, vă poate îmbunătăți stima de sine și te va ajuta să dormi mai bine. Mai mult decat atat, vă face să vă simțiți mai aproape de partener și vă îmbunătățește sentimentul de intimitate.

Comunicați cu partenerul dvs.

Cuplurile care vorbesc despre dorințele lor au un sex mai bun și o relație mai sănătoasă, din toate punctele de vedere. Spune-i partenerului tău ce îți place și ce nu. Împărtășiți-vă cele mai intime fantezii și dorințe. Dacă ești prea rusinoasa să spui aceste gânduri private cu voce tare, notează-le într-o poveste sau în jurnal pentru ca partenerul tău să le citească.

Programează timpul pentru intimitate

Indiferent cât de mult ai vrea să faci dragoste, programul tău ocupat îți poate împiedica aceasta dorinta. Deci, cel mai bine este sa programezi sexul în calendarul tău, la fel ca și alte date importante. Stabilirea unei date exacte vă oferă timp pentru pregătire și este ceva care este așteptat cu nerăbdare. Alegeți momentele în care știți că nu veți fi obosit sau distras.

Exercițiul fizic este important

Antrenamentul mărește rezistența în pat și imbunatateste starea de spirit. Exercițiile fizice creează, de asemenea, un corp mai tonifiat, care îmbunătățește stima de sine și te face să te simți mai sexy. Nu este clar cât de mult exercițiu aveți nevoie pentru a vă îmbunătăți viața sexuală. Începeți cu recomandările standard – 150 de minute de activitate aerobica și două zile de antrenament in forță pe săptămână.

Nu vă grăbiți

Indiferent cât de ocupat ai fi, sexul este o parte importanta a vietii tale. Prin urmare, atunic cand faci sex trebuie sa te bucuri la maxim de acest moment si in nici un caz nu trebuie sa te grabesti. Nu te zgârci la preludiu. Aceste minute în plus pe care le petreceți atingându-vă și sărutându-vă reciproc vă ajută să vă excitati și să faceți sexul mai plăcut. 

Utilizați lubrifiant

Corpurile femeilor își fabrică în mod natural propriul lubrifiant, dar uneori este nevoie si de extra lubrifiere. Modificările hormonale din timpul menopauzei pot provoca uscăciune vaginală care face sexul mai dureros. Un lubrifiant pe bază de apă este cel mai sigur de utilizat cu prezervative. Dar, lubrifianții pe bază de silicon sunt mai puțin iritanti pentru sexul anal.