Slabu crede în revenirea lui Tararache la sentimente mai bune

Categories PoliticaPosted on

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PPDD Constanţa, Gheorghe Slabu, preşedintele Organizaţiei Municipale a PPDD Constanţa, Dede Perodin şi secretarul judeţean al filialei constănţene, Ion Radu, au organizat o conferinţă de presă. În cadrul întâlnirii, ei au prezentat ultimele activităţi din cadrul partidului. Slabu a anunţat că zilele trecute a fost prezent la întâlnirea Comitetului Executiv cu liderii centrali. Printre altele, acolo s-a stabilit înfiinţarea unui nou post de prim-vicepreşedinte în cadrul organizaţiilor judeţene. Drept urmare, curând PPDD va avea din nou alegeri interne pentru desemnarea unui membru de partid pe această funcţie. „Ne dorim ca acesta să fie un om activ, implicat în activitatea partidului”, a declarat Gheorghe Slabu.

În altă ordine de idei, vizavi de demisia deputatului PPDD Mihai Tararache, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PPDD Constanţa, Gheorghe Slabu, a spus că, deocamdată nu există nimic concret. „Noi am colaborat foarte bine, venea la sediu, discutam toate problemele. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Cred că a fost mai mult o răbufnire de moment. Eu nu cred că va pleca, a spus doar aşa la supărare. Este tânăr trebuie înţeles. În momentul de faţă nu există nimic concret care să ne spună că nu mai este membru PPDD”, a spus Gheorghe Slabu. Preşedintele PPDD a mai spus că a rămas surprins de acest anunţ, mai ales că a ţinut permanent legătura cu Tararache şi îi spunea că totul e OK. „Nu au fost disfuncţionalităţi de comunicare, relaţiile dintre noi au fost foarte bune. Probabil că a fost un moment de slăbiciune, provocat de anumite influenţe. Una peste alta, nu cred că este vorba de o decizie finală”, a conchis Gheorghe Slabu. Contactat telefonic însă, Tararache a mărturisit că decizia este luată și că nu va reveni asupra ei.

Caravana PPDD Constanţa, în vizită la Cernavodă

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Constanţa a Partidului Poporului Dan Diaconescu, Gheorghe Slabu, împreună cu deputatul PPDD de Constanţa Răzvan Andrei Condurăţeanu şi liderii organizaţiei PPDD Cernavodă au vizitat zilele trecute, Căminul de bătrâni de la Cernavodă, ocazie cu care au împărţit vârstnicilor de acolo pachete cu alimente, flori şi calendare. Slabu a anunţat că în scurt timp, PPDD va inaugura un cabinet parlamentar şi la Cernavodă, unde constănţenii se vor putea întâlni cu senatorul Marian Vasiliev.