Ce democrati si republicani sustin agenda lui Biden pana acum?

Categories PoliticaPosted on

Ne apropiem cu pasi repezi de cea de-a 100-a zi in functie a presedintelui Biden si deja Congresul a trecut un pachet masiv de ajutor pentru coronavirus de 1,9 trilioane de dolari ; a ajutat la deschiderea alegerilor Cabinetului istorice ale lui Biden ; si a aprobat o masura in Camera care sa ofere imigrantilor fara documente, inclusiv pe cei care beneficiaza in prezent de protectii temporare in cadrul programului noilor sositi din epoca Obama, o cale catre cetatenie.

Pentru a intelege cat de mult din agenda presedintelui ajunge prin Congres si masura in care diversi membri ai Congresului sustin acea agenda, urmarim din nou cat de des sunt de acord reprezentantii si senatorii cu Biden si cum se compara cu asteptarile noastre, pe baza Marja de vot a lui Biden in 2020 in statul sau districtul membru. (Daca acest lucru suna familiar, este pentru ca am facut acelasi lucru pentru fostul presedinte Trump .) Am adaugat, de asemenea, o serie de caracteristici noi pentru a ilustra modul in care membrii Congresului voteaza unul fata de celalalt si pentru a identifica valorile aberante din fiecare partid. (Sugestie: Democrat Sens. Joe Manchin din Virginia de Vest si Krysten Sinema din Arizona s-ar putea sa nu fie singurii spini din partea lui Biden in urmatorii cativa ani.)

Americanii nereligiosi sunt o forta politica in crestere

,,Scorul Biden” al unui membru al Congresului este doar un procent simplu din frecventa cu care un senator sau un reprezentant sustine agenda presedintelui. (Calculam acest lucru adaugand voturile ,,da” ale membrilor asupra proiectelor de lege pe care Biden le-a sustinut si voturile ,,nu” asupra proiectelor de lege pe care le-a opus Biden, apoi impartim acest lucru la numarul total de proiecte pe care acel membru a votat si cunoastem pozitia lui Biden .) am facut-o in timpul administratiei Trump, ne bazam pe ,, declaratiile politicii de administrare ” ale Biroului de Management si Buget pentru a determina pozitia administratiei cu privire la un proiect de lege. Pentru a citi mai multe despre tipurile de masuri pe care le urmarim, consultati postarea noastra metodologica detaliata din 2017- este vorba despre congrese din epoca Trump, dar aceleasi reguli se aplica in continuare. Si, ca reamintire, aceste evaluari se vor actualiza prin Congresul 117.

Republicanii nu voteaza unilateral impotriva agendei lui Biden

Dupa ce Biden a fost ales anul trecut, poveste dupa poveste a prezis ca republicanii ii vor zadarnici agenda, controlul Senatului ramanand in limb si ca Trump a pastrat un control fericit asupra partidului . Si, desi acesta din urma este inca cel putin partial adevarat, de asemenea, nu este inca complet clar masura in care acestea afecteaza capacitatea GOP de a face compromisuri. Republicanii, de exemplu, nu au stricat in totalitate agenda lui Biden.

Sigur, niciun republican din Camera sau Senat nu a votat in favoarea proiectului de lege de ajutor al COVID-19 al lui Biden . Insa, in Senat, multi si-au sustinut optiunile din Cabinet, iar in Camera, republicanii si democratii au gasit un punct comun asupra proiectelor de lege, cum ar fi reautorizarea legii violentei impotriva femeilor si permiterea lucratorilor agricoli o cale catre statutul legal de imigratie

Acum, nu inseamna ca aceste proiecte de lege au prezentat majoritati covarsitoare bipartidiste, dar 140 de republicani diferiti au votat cel putin o data pentru ceva sustinut de Biden. Si pentru unii membri care intra in aceasta categorie, alegerea pare a fi o chestiune de prudenta politica. Reprezentantul Pennsylvania Brian Fitzpatrick, Reprezentantul New Jersey Chris Smith si Reprezentantul Michigan Fred Upton – dintre care doua reprezinta districtele Biden fie a castigat in 2020, fie a fost competitiv in – sunt pana acum membrii GOP care sustin agenda Biden cel mai frecvent.

Republicanii de casa care il sustin cel mai mult pe Biden

Cei 11 membri ai Republican House care voteaza cel mai des cu pozitiile lui Biden si cat de des am anticipat ca vor vota cu Biden in functie de marja de vot a districtului lor din 2020

Dar nu toti republicanii din Camera sunt interesati sa sustina agenda lui Biden. Aproximativ o treime din membri – 72 in total – s-au opus complet tuturor celor de pe agenda lui Biden pana acum. Aceasta include pachetul de stimuli pentru coronavirus al lui Biden, dar si lucruri precum cresterea perioadei de asteptare pentru verificarile de fond ale vanzarilor de arme , extinderea drepturilor de sindicalizare si negociere colectiva si un proiect de lege omnibus de reforma a politiei numit dupa George Floyd. (Doar o mana de reprezentanti republicani au sustinut aceste masuri.)

Un lucru pe care l-am gasit surprinzator, totusi, este ca chiar si unii dintre cei mai pro-membri ai Camerei Trump, potrivit urmaritorului nostru al Congresului si Trump , au sustinut cel putin un punct pe agenda lui Biden. Luati-l, de exemplu, pe reprezentantul Louisiana Steve Scalise, republicanul nr. 2 al Casei, care a incheiat mandatul lui Trump cu un scor global de 98,2% . El s-a numarat printre cei 121 de republicani ai Camerei care au aprobat o derogare speciala pentru a permite generalului in retragere al armatei Lloyd Austin ca secretar al apararii. (Numirea lui Austin a necesitat aceasta renuntare pentru ca fusese retras din armata doar patru ani, in loc de cei sapte ani ceruti de lege.) Chiar si liderul minoritatilor din casa, Kevin McCarthy – care a sustinut agenda lui Trump 97,3% din timp- a sustinut aceeasi renuntare. Acordat, acesta este singurul proiect de lege sustinut de Biden pe care l-au sustinut; ca atare, atat Scalise , cat si McCarthy sunt inca foarte scazute in ceea ce priveste sustinerea agendei lui Biden, cu un scor Biden de 7,7 la suta pana acum.

De ce este putin probabil sa se produca schimbari grave la politie

In Senat, fiecare membru in sedinta l-a sustinut pe Biden cel putin o data (da, chiar si pe Sens. Ted Cruz, Josh Hawley si Mitch McConnell). Totusi, o avertizare importanta este ca aproape toate voturile Senatului de pana acum – cu exceptia pachetului de ajutor COVID-19 – au fost sau au legatura cu confirmarile Cabinetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *