Procesorul nu mai face fata noilor programe

Categories SportPosted on

Ultimele programe aparute va pot incurca planurile daca laptopul nu le poate rula. Update-urile dese din fiecare an va pot pune in dificultate, neputandu-le utiliza la capacitate maxima, de cele mai multe ori fiind necesar sa va orientati catre un upgrade. La OnLaptop veti gasi preturi pentru incarcator laptop Lenovo, procesoare, memorii de stocare si multe altele, astfel incat sa corespunda cu sistemul dumneavoastra si sa il puteti upgrada.

Programele de editat si mai ales jocurile cer o performanta inalta de la un calculator, fiind necesar astfel sa il upgradati pentru le putea rula conform recomandarilor producatorilor. Nu este obligatoriu sa achizitionati un laptop nou, deoarece piesele sunt o varianta mult mai ieftina si veti putea beneficia de un device la fel ca unul nou, dar la un pret mult mai scazut.

Ce upgrade-uri sunt necesare pentru a putea folosi ultimele programe si jocuri

·Procesor

Procesorul este una dintre cele mai importante componente, iar upgradarea lui va poate influenta in mod pozitiv performantele intregului sistem. Aveti posibilitatea de a schimba aceasta piesa in maxim 60 de zile de la montaj in cazul in care nu sunteti multumit. Va fi suficient timp sa va dati seama daca softurile ruleaza eficient cu noua componenta.

·Memoria RAM

Unele laptopuri au decat un singur slot de memorie RAM, fiind necesara inlocuirea completa cu una mai mare. Insa daca sistemul detinut are doua sloturi va puteti indrepta catre achizitionarea unei piese de aceasi capacitate pentru a va dubla performantele.

·Memoria de stocare  

Poate fi greu de crezut, dar si aceasta poate avea un impact semnificativ asupra laptopului dumneavoastra. Memoriile SSD au o capacitate mult mai mare de scriere si citire fata de vechiile HDD-uri, dar si o durata mai lunga de utilizare. Veti observa inca de la prima deschidere viteza de incarcare a sistemului de operare, cat si a programelor folosite.

OnLaptop ofera un sistem de plata in rate pentru a beneficia rapid de componentele dorite

Anul acesta OnLaptop a lansat noul serviciu Premium Service, ce  aduce nenumarate beneficii tuturor utilizatorilor de laptopuri, PC-uri si sisteme All in one. Va pot asigura transport gratuit atat la ridicarea sistemului, cat si pentru returnare in cele mai sigure conditii. De asemenea, avand in vedere situatia financiara mondiala, acestia au implementat o noua modalitate de plata pentru cei care doresc reparatii sau upgrade-uri rapide fara sa le fie influentate economiile. Sistemul de rate este unul simplu, personalizat pentru fiecare client in parte. Pe site-ul lor veti gasi toate detalile pentru a lua legatura cu acestia in vederea stabilirii unei discutii.

Centru de reparatii OnLaptop va ofera multe solutii avantajoase pentru a va fi cat mai usor si mai accesibil, indiferent ce doriti sa reparati sau sa upgradati la sistemul detinut. In cei peste 10 de ani de activitate, tehnicienii din cadrul centrului au reusit sa remedieze peste 10 000 de device-uri, 90% dintre acestea fiind gata chiar in aceasi zi. Prin urmare,  acordati o  noua sansa laptopului dumneavoastra, fiind cea mai buna solutie pentru a va proteja veniturile.