Top 7 filme cu Dwayne ,,The Rock” Johnson

Categories Timpul LiberPosted on

Dwayne Johnson este o anomalie de la Hollywood. Nascut intr-o familie de luptatori, Johnson avea aspiratii de a deveni jucator de fotbal american. Din pacate, dupa ce a intrat intr-o echipa profesionista, nu a reusit sa faca fata presiunii si a abandonat dupa doar 2 luni in echipa. Atunci a decis sa faca saltul catre lupe profesioniste, la fel ca tatal sau si bunicul sau. Personajul ,,The Rock”, a devenit unul dintre cele mai populare personaje din era WWE si unul dintre cele mai populare personaje din toate timpurile. Johnson a folosit aceasta popularitate ca la Hollywood. Dupa ce a parasit WWE in 2004, de atunci a renuntat la numele sau ,,The Rock”, folosind in schimb numele sau complet. In continuare este prezentata o lista cu top 7 filme ale lui Dwayne ,,The Rock” Johnson.

7. Regele Scorpion – 2002
,,The Mummy” din 1999 a fost un succes surprinzator. In rolurile principale, Brendon Fraser si Rachel Weisz sunt o pereche de aventurieri fericiti, filmul a captivat publicul de pretutindeni cu povestea sa bogata si efectele speciale impresionante. In 2002, regizorului Chuck Russell i s-a dat sarcina de a regiza ,,Regele Scorpionului”. Filmul a fost conceput pentru a spune povestea originara a lui Scorpion, antagonistul din ,,The Mummy Returns” din 2001. Johnson a jucat rolul de Regele Scorpion alaturi de actrita Kelly Hu, care a interpretat o vrajitoare misterioasa cu un trecut ascuns.

6. Gridiron Gang – 2006
,,Gridiron Gang” din 2006 l-a vazut pe Johnson intorcandu-se in lumea fotbalului american. L-a jucat pe ,,Sean Porter”, un gardian care lucreaza intr-o unitate de detentie pentru tineri din Los Angeles. Filmul l-a urmarit pe Porter in timp ce infiinta o echipa de fotbal american pentru a le oferi tinerilor cu probleme o iesire pentru frustrarile lor. Gridiron Gang a fost lansat cu recenzii sub medie de la critici care i-au acordat un scor de 42% la Rotten Tomatoes, in timp ce publicul a obtinut un scor peste 6,9 / 10 pe imdb.com.

5. GI Joe: Retaliation – 2013
,,GI Joe: The Rise of the Cobra”, lansat in 2009, a fost un film dezamagitor. Filmul a avut probleme si un scenariu slab si a primit multe critici din partea fanilor filmului si a criticilor. ,,GI Joe: Retaliation” si-a propus sa rezolve toate problemele prezente in predecesorul sau. Filmul si-a schimbat tonul serios pentru un ton mai casual si mai distractiv si si-a schimbat distributia cu o distributie mai buna condusa de Johnson si veteranul de actiune Bruce Willis. Rezultatul a fost un film distractiv cu o serie de secvente de actiune impresionante. Scenariul filmului a fost criticat pentru ritmul redus, dar putini au avut lucruri rele de spus despre distributia filmului. Filmul a primit un scor de 5,8 / 10 pe imdb si un scor de 28% pentru Rotten Tomatoes.

4. Fast & Furious 6 – 2013
Dupa lansarea excelentului ,,The Fast and the Furious” in 2001, filmul a primit nu mai putin de 5 continuari, unele mai bune decat celalalte. ,,Fast & Furious 6„, lansat in 2013, este considerat, in general, al treilea cel mai bun film din serie. Dupa evenimentele din Fast Five, filmul i-a urmat pe personajele Dominic Toretto (interpretat de Vin Diesel) si Brian O’Conner (interpretat de Paul Walker) in timp ce au facut echipa cu personajul revenit Luke Hobbs (interpretat de Johnson). Filmul a urmarit trio-ul in timp ce isi combinau abilitatile pentru a-l dobori pe Owen Shaw, un traficant de arme. Regizorul Justin Lin a facut o treaba fantastica regizand Fast & Furious 6. Fast & Furious 6 a fost lansat pentru recenzii excelente de la critici si publicul de film. Filmul a avut un scor impresionant de 7,2 / 10 pe imdb.com si un scor de peste 68% la Rotten Tomatoes.

3. The Other Guys – 2010
,,The Other Guys„, lansat in 2010, a fost un succes surprinzator. Comedia de actiune, in regia veteranului Adam McKay, a iesit de nicaieri si a ajuns la una dintre cele mai bune comedii din 2010. In rolurile principale au jucat Will Ferrell si Mark Wahlberg in rolul lui Allen Gamble si Terry Hoitz, o pereche de politisti din New York cu sarcina de a dobora un traficant de droguri. De asemenea, filmul l-a vazut pe Johnson facand echipa cu Samuel L. Jackson pentru a ii interpreta pe Christopher Danson si PK Highsmith, o pereche de super politisti considerati cei mai buni din New York. The Other Guys a fost amuzant, intelept si bine regizat. The Other Guys a fost lansat si a avut recenzii excelente din partea criticilor care au obtinut 79% la Rotten Tomatoes.

2. Fast Five – 2011
,,Fast & Furious” din 2009 a fost un film destul de mediu. In ciuda directiei stelare a regizorului Justin Lin, ii lipsea inima si sufletul filmelor anterioare ,,Fast and the Furious”. Cu toate acestea, Fast Five din 2011 a rascumparat franciza, fiind cel mai bun film Fast and the Furious de pana acum. Regizat de Lin si jucat de Diesel, Walker si Johnson, filmul a prezentat un complot incitant care a vazut echipa Fast and Furious jefuind o banca din Brazilia. Fast Five a obtinut recenzii din partea fanilor si criticilor de film care l-au numit cel mai bun blockbuster din vara anului 2011. In acest moment, filmul este evaluat cu 77% pe Rotten Tomatoes si un impresionant 7,3 / 10 pe imdb.com.

1. The Rundown – 2003
,,The Rundown” din 2003 a fost unul dintre primele filme ale lui Johnson. Regizat de Peter Berg cu un scenariu de RJ Stewart, The Rundown a avut totul: piese fantastice de actiune, momente extraordinare din partea lui Johnson si co-conducatorul Sean William Scott, un complot interesant si chiar un cameo al legendei de actiune Arnold Schwarzenegger. Filmul l-a vazut pe Johnson jucandu-l pe Beck, un recuperator, insarcinat cu recuperarea fiului unui mafiot (interpretat de Sean William Scott) din adancul padurii tropicale amazoniene. Filmul l-a urmarit pe Beck in timp ce calatorea in padurea tropicala pentru a-l recupera pe fiul mafiotului din mainile lui Hatcher, un puternic traficant de droguri interpretat de Christopher Walken. Criticii, in general, s-au bucurat de The Rundown, oferindu-i un scor mare de 71% la Rotten Tomatoes. Publicul, in mod similar, s-a bucurat de film, oferindu-i un scor imdb de 6,7 / 10.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *